Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Βιογραφικό Υποψηφίων Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας:Δημήτρης Παπαλελούδης

Παπαλελούδης Δημήτρης
Γεννήθηκε στη Λαμία στις 04/09/1985. Μεγάλωσε στο Βόλο και επέστρεψε στην πόλη της Λαμίας το 2007.
Είναι απόφοιτος της σχολής «Τεχνολογίας Περιβάλλοντος και Οικολογίας» του Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων με έδρα τη Ζάκυνθο, ενώ το 2013 τελείωσε με Άριστα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Μυτιλήνη), με αντικείμενο την «Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση».
Εν συνεχεία προτάθηκε ως υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με Ακαδημαϊκά Προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (τμ. Πολιτικών Μηχανικών) και στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Τους τελευταίους μήνες εργάζεται προσωρινά σε γραφείο Γεωλογικών και Περιβαλλοντικών Μελετών στη Λαμία.

Ασχολείται με επιστημονική αρθρογραφία, πολιτική επικαιρότητα, σχολιασμούς, κτλ επί σειράς ετών σε οχτώ εφημερίδες και περιοδικά από όλη τη χώρα, κατέχει Τιμητικές Διακρίσεις και Επαίνους από εταιρείες, διοργανώσεις, διαγωνισμούς, κτλ, ενώ συμμετείχε ανέκαθεν σε ακτιβιστικές δράσεις και εκστρατείες (οικολογικού περιεχομένου κυρίως).

Είναι Γραμματέας Νεότητος του Αστεροσχολείου Υπάτης και ενεργό μέλος της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου, όπως επίσης συνεργάτης και μέλος σε εννέα Μ.Κ.Ο. του ελληνικού χώρου, εκπροσωπώντας τη Φθιώτιδα σε Πανελλήνια Συνέδρια.
Διοργανώνει διαλέξεις και εκδηλώσεις ως εισηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και σε σχολεία ή άλλους φορείς του Βόλου και της Λαμίας.
Συγγράφει μυθιστορήματα και κλασική ποίηση, συνθέτει μουσική, ενώ απασχολείται ημιεπαγγελματικά στη Βυζαντινή χορωδία της Ι.Μ. Φθιώτιδος. Συνεργάζεται με τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές, σκηνοθετεί ταινίες μικρού μήκους και προωθεί την ορθή διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς μέσα από κατηχήσεις κ.α. (Χριστιανικές εκκλησιαστικές δράσεις).

Έχει συμμετάσχει
στο Διεθνές Συνέδριο «Organic Agriculture and Agro-eco Tourism in the Mediterranean» ως εισηγητής-ερευνητής, με θέμα προβολής την «Ανάδειξη, αξιοποίηση και ανάπτυξη της Οίτης και του ήπιου τουρισμού στους ορεινούς όγκους της Στερεάς Ελλάδας.

Από το 2010, αποδέχτηκε τη συμμετοχή και συνεργασία με το συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών», ενισχύοντας τις Επιτροπές Περιβάλλοντος και Αθλητισμού που θεσπίστηκαν από το Δ.Σ.

Θέτει υποψηφιότητα για δεύτερη τετραετία, πιστεύοντας στον εναλλακτικό και σύγχρονο τρόπο δημαρχίας του τόπου, προωθώντας τον εκσυγχρονισμό, την αποτελεσματική λειτουργικότητα και τις απαιτούμενες αλλαγές για την πόλη μας. Η Λαμία έχει ανάγκη από πρόοδο και εξέλιξη, που όλοι μας θα επιθυμούσαμε εδώ και χρόνια.

Το μέλλον πρέπει να είναι καινοτόμο και όχι συμφεροντολογικά οπισθοδρομικό.
Αυτό αξίζει στην «ΙΣΧΥΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ ΛΑΜΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου