Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βιογραφικό Υποψηφίων Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας: Μαρία Παπαδημητρίου

Παπαδημητρίου Μαρία
Η Μαρία Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Καρπενήσι και ζει στη Λαμία από το 2003.
Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνικών Η/Υ του ΙΕΚ Λαμίας. Παρακολούθησε μαθήματα Εθνολογίας και Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris V - R. Descartes (Sorbonne), προγράμματα επιμόρφωσης για θέματα Μετανάστευσης, Ιθαγένειας, Πολιτογράφησης, Η/Υ και ξένων γλωσσών και γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.

Από το 2012 είναι υπάλληλος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Λαμίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ενώ προηγουμένως διετέλεσε υπάλληλος του Τμήματος Αστικής Κατάστασης & Κοινωνικής Ένταξης Ν. Φθιώτιδας και της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Ν. Φθιώτιδας.

Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, της Γραμματείας και της Επιτροπής Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος – Εκδηλώσεων της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας, πιστεύει στον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη και δεν σταματά να ελπίζει σε έναν ειρηνικό και δικαιότερο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου