Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Smart & Sustainable Cities 2014: Όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας σε ένα συνέδριο

Το 2o Smart & Sustainable Cities Conference διοργανώνεται την Τρίτη 1η Απριλίου 2014, στο Αμφιθέατρο ΟΤΕΑcademy, στην Αθήνα, από τη Boussias Communications, με στόχο να ενώσει σε μία μόνο ημέρα όλους τους ενδιαφερόμενους για τις έξυπνες ελληνικές πόλεις.
Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία με κεντρική ομιλία του Υπουργού ΠΕΚΑ, κου Γιάννη Μανιάτη, μεταξύ άλλων καταξιωμένων ομιλητών.


Το συνέδριο υποδέχεται σύσσωμη την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση, τους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς, και κυρίως τους προμηθευτές των καινοτόμων υπηρεσιών και τεχνολογιών για να ανταλλάξουν εμπειρία και τεχνογνωσία, να παρουσιάσουν πρακτικές προτάσεις και λύσεις, να αναδείξουν τα φωτεινά παραδείγματα και να συζητήσουν τις τρέχουσες προκλήσεις. Παράλληλα, καλεσμένοι από πόλεις «πρότυπα» του εξωτερικού θα μεταφέρουν πρακτική γνώση για τους τρόπους υλοποίησης διεθνών success stories.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα αναπτυχθεί με βάση τους εξής πυλώνες αναφοράς:
* Νέο Αστικό Περιβάλλον: Στρατηγική, Προκλήσεις & Τρόποι Υλοποίησης
* Καινοτομία & Τεχνολογία: Συμβολή στη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων
* Έξυπνες Πόλεις: Καλές Πρακτικές
* Η Έξυπνη Πόλη στην Ελλάδα του 2014: Επίδραση & Αξιοποίηση Οικονομικών, Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Παραμέτρων στη Στρατηγική και τις Επενδύσεις

Το συνέδριο έχει ήδη αγκαλιαστεί και θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας και των κυβερνητικών στελεχών, με τους προμηθευτές του κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Βασίλη Κουτσαβλή, τηλ. 210 661 7777 (εσ. 129), email: vkoutsavlis@boussias.com ή επισκεφθείτε το www.smartandsustainablecities.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου