Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η "Ωραία κοιμωμένη" στο ΔΗΠΕΘΕ..

Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης  σε  συνεργασία  με τον όμιλό  Antenna και το ROYALBALLET, του διασημότερου θιάσου μπαλέτου στην Μεγάλη   Βρετανία , παρουσιάζουν ζωντανά την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας (21:15) την  παράσταση  « Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» TOY  PYOTRILYICHTCHAIKOVSKY.


Η «ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» , πρωτοπαρουσιάστηκε στην  Αγία Πετρούπολη  το 1890 και αποτελεί  την κορυφή του κλασσικού μπαλέτου. Πρόκειται για ένα τέλειο σμίξιμο της χορογραφίας  του MariusPetipaκαι της μουσικής του Tchaikovsky, και μια  λαμπρή πρόκληση για κάθε χορευτή επί σκηνής . Είναι ένα ακόμη έργο –υπογραφή του TheRoyalBallet . Για να τιμήσουν τα 75α γενέθλια του θιάσου η MonikaMasonκαι ο ChristopherNewtonαναβίωσαν την αξέχαστη παραγωγή του 1946.

Η προπώληση των εισιτηρίων  άρχισε και γίνεται στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης (Υψηλάντου 17 ) και στα τηλέφωνα  επικοινωνίας 22310  33325 και 32215. Οι τιμές των εισιτηρίων  είναι  15 ευρώ γενική είσοδος και  10 ευρώ για ανέργους , φοιτητές , παιδιά και συλλόγους (για προσέλευση άνω των 20 ατόμων) .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου