Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ποιος άραγε δήμαρχος θα τα βάλει με τους Λαμιώτες που έχουν συνηθίσει να παρκάρουν όπου βρουν;

Επιστολή στο mag24.gr
"Αρχικά διευκρινίζουμε ότι το email μας δεν είναι κατά ή υπέρ κανενός πολιτικού που διεκδικεί την ψήφο μας. Συνυπογράφουμε πέντε νέοι μαθητές της 3ης Λυκείου σε κάποιο σχολείο της Λαμίας. Φέτος σχεδόν όλοι μας θα ψηφίσουμε για πρώτη φορά μιας και κλείσαμε όλοι τα 18 (εκτός από έναν της παρέας). Μεγαλωμένοι όλοι μας στα Γαλανέικα και παιδιά της πλατείας Ελευθερίας τα τελευταία χρόνια Πέρα όμως από νέοι και μαθητές είμαστε και κάτοικοι αυτής της πόλης. Έχουμε και όνειρα, ελπίδα και κυρίως αγαπάμε τη Λαμία, τη γειτονιά μας.
Σε πρόσφατες συζητήσεις μας προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τι ωραίο έχει η Λαμία. Παρατηρούμε ότι ούτε πεζοδρόμια από το σπίτι να πάμε στο σχολείο δεν έχει, ούτε ένα γήπεδο για άθληση, ούτε ποδηλατόδρομο, ούτε, ούτε…. Πέρυσι είχαμε πάει στο Βόλο εκδρομή. Ζηλέψαμε τους ανθρώπους που ζουν σε εκείνη την πόλη, τους μαθητές που μεγαλώνουν σε μια πιο ανθρώπινη πόλη:
Μεγάλα πεζοδρόμια, πάρκα παντού, παραλιακή τεράστια για βόλτα και πεζοπορία, τρέξιμο, ποδήλατο.

Για να μη μας περάσετε για παράλογους εννοείται πως θάλασσα δε μπορούμε να φέρουμε στη Λαμία. Όμως πεζοδρόμους για τζόκινκγ, ποδηλατοδρόμους, πάρκα και τόσα άλλα θα μπορούσαμε να έχουμε .
Σε σας, στο mag24, διαβάσαμε για δόμους ήπιας κυκλοφορίας, ποδηλατοδρόμους, τραμ και τόσα άλλα…
Ως ψηφοφόροι ακούμε από τους υποψήφιους δημάρχους τις τελευταίες μέρες για βελτίωση ποιότητας ζωής στην πόλη. Γιατί τόσα χρόνια γίνεται το αντίθετο; Γιατί έχουμε αυτοκίνητα παντού; Αναρχία παντού; Ποιος άραγε δήμαρχος θα τα βάλει με τους Λαμιώτες που έχουν συνηθίσει να παρκάρουν όπου βρουν; Υποψιαζόμαστε ότι όποιος και αν βγει Δήμαρχος θα έχουμε το όχι Γιάννης, Γιαννάκης…
Ελπίζουμε να το δημοσιεύσετε, ευχαριστούμε!"

Δημοσιεύουμε το παρακάτω email γιατί χαιρόμαστε που και άλλοι συμπολίτες μας έχουν αγανακτήσει με το κακό βιωτικό επίπεδο της πόλης μας. Διαβάστε το παρακάτω email που δεχτήκαμε από μια ομάδα παιδιών 3ης Λυκείου

Επιστολή στο mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου