Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο υπεύθυνος για την κατάντια της πόλης μας (του Γιώργου Καλλιώρα)

Του Γιώργου Καλλιώρα
Η πόλη της Λαμίας χαρακτηρίζεται από τον μαρασμό, την αδιαφορία των αρχών για τα προβλήματα των πολιτών, το κυκλοφοριακό, τα σκουπίδια ,το πρόβλημα των τσιγγάνων, την έλλειψη πολιτιστικής και πολιτισμικής υποδομής ,την έλλειψη κοινωνικής υποδομής , την απουσία της αυτοδιοίκησης ,προβλήματα συγκοινωνιών, έλλειψη αθλητικής υποδομής και αθλητικών εγκαταστάσεων, έλλειψη τουριστικής υποδομής κλπ .

Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας αλλά δεν θέλω γιατί ξέρω ότι είναι πλέον γνωστά σε όλους μας .

Ο δήμαρχος της Λαμίας βρίσκεται σε αυτή την θέση επί δεκαέξι χρόνια και το μόνο που έχει καταφέρει είναι ένα τεράστιο διοικητικό και κοινωνικό κενό. Παρόλα αυτά
ο κύριος Κοτρωνιάς έχει το θράσος να ζητεί ξανά τον ψήφο των πολιτών με το παρακάτω βίντεο για να κάνει πράξη σήμερα αυτά που υπόσχεται η μάλλον αυτά που μας κοροϊδεύει επί δεκαέξι χρόνια.

Κύριε Κοτρωνιά έπειτα από τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση θα έπρεπε με την υποτιθέμενη πείρα σας να παίζετε τα προβλήματα της πόλης στα δάχτυλα και η Λαμίας να είναι μια από τις παραγωγικότερες πόλεις της Ελλάδος. Αλλά δυστυχώς το μόνο που καταφέρατε είναι η υποβάθμιση το τάξιμο και η κοροϊδία .

Ευχαριστούμε για τις υλοποιήσεις των υποσχέσεων σας , δεν θα πάρουμε άλλο χορτάσαμε .
Κύριε Κοτρωνιά δεν τα καταφέρατε να επιτύχετε αυτά που υποσχεθήκατε την εποχή που το χρήμα έρεε άφθονο και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι θα τα καταφέρετε τώρα με την οικονομική κρίση; Νομίζω ότι πια είναι πολύ αργά για σας. Δείξατε ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του κόμματός σας εις βάρος των πολιτών της πόλης που υποτίθεται ότι διοικείτε .

Κύριε Κοτρωνιά καληνύχτα σας και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα όπου και αν είναι αυτά μετά τις εκλογές.


Γ. Καλλιώρας
Μέλοςτης Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας

6 σχόλια:

  1. Λ.ΜΠΙΔΡΑΣ24/3/14, 2:44 μ.μ.

    Κύριε Καλλιώρα, ωραία η προσπάθεια να προβάλλεται ξανά τον εαυτό σας ευελπιστώντας να ξεπεράσετε στις εκλογές αυτές το τρομερό νούμερο των.....69 (εξήντα εννέα) ψήφων!!!!! που πήρατε ως υποψήφιος της ΠΕΠΛΑ το 2010.
    Δυστυχώς κύριε Καλλιώρα αλλά μάλλον δεν αντιληφθήκατε ότι, Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και βρεθήκατε λειψός.....
    Οπότε ξέρετε εκ τον προτέρων τι θα κάνετε και μετά την 18η Μαΐου.
    Σημ: Ακόμα και στα 15μελή Λυκείου οι μαθητές παίρνουν από 120 έως και 250 ψήφους .
    Καλά ξυπνητούρια κύριε Καλλιώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπίδρα προφανώς ανήκετε στη περίφημη σχολή Κοτρωνιά . Δηλαδή να μαζέψουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα μας φέρουν πολλούς ψήφους άσχετα αν αυτοί είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Αυτοί όμως κύριε Μπίδρα που θα φέρουν πολλούς ψήφους έχουν και απαιτήσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και συνήθως εκπληρώνονται με τον χειρότερο τρόπο και πάντα εις βάρος των πολιτών . Εμείς στην ΠΕΠΛΑ κύριε Μπίδρα δεν ας ενδιαφέρει η αυτοπροβολή ,δεν ας ενδιαφέρουν οι ψήφοι, δεν μας ενδιαφέρει καν αν θα εκλέγουμε η αν θα κερδίσουμε τις εκλογές .Μας ενδιαφέρει η κοινωνική προσφορά στον τόπο μας . Καλησπέρα σας πιστεύω να σας κάλυψα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λ.ΜΠΙΔΡΑΣ24/3/14, 10:21 μ.μ.

      Κύριε Καλλιώρα, σύμφωνα με τα γραφόμενά σας οι ΄΄χειρότεροι΄΄ διοίκησαν και διοικούν τον τόπο αυτό. Μόνο που αυτούς , τους ''χειρότερους'' κατ' εσάς τους ΤΙΜΗΣΕ και τους ΤΙΜΑ ο κόσμος ΜΕ την ΨΗΦΟ ΤΟΥ, κανείς δεν τους διόρισε και μάλιστα οι επανεκλογή κάποιων εξ αυτών , σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΛΑΘΟΣ ο κόσμος σε προηγούμενη ετυμηγορία του. Αν φυσικά δεν αναγνωρίζεται την ελεύθερη Βούληση του λαού ή δεν αποδέχεστε την αρχή της πλειοψηφίας σε μια Δημοκρατία τότε αυτό είναι ένα άλλο θέμα και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, όμως από την στιγμή που διεκδικείται την ψήφο των συμπολιτών μας οφείλεται να σέβεστε και την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ. Καλό σας Βράδυ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/14, 9:05 μ.μ.

    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ Ε ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ Η ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ[ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ] ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΥΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ
    ΑΣΕΛΓΗΣΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΗΒΟΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ΄΄΄΄ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/14, 10:44 μ.μ.

    Προσωπικά πιστεύω ότι , αν και λίγο υπερβολικά, ο Κ. Καλλιώρας έχει δίκιο.
    Μην τρελαθούμε τώρα !
    Εξελέγη δυο φορές ο Κ, Συλεούνης , γιατί τον εξετίμησε ο λαός !
    Και θέλετε να πιστέψουμε ότι οι ψηφοφόροι , δεν κάνουν λάθος;
    Λες και δεν ξέρουμε πως ψηφίζουν οι περισσότεροι ...
    "Έχω μια υποχρέωση στον ξάδερφο του μπατζανάκη της γυναίκας μου και μου είπε να ψηφίσω Συλεούνη."
    Εντάξει μωρέ δώστου μια ψήφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/14, 8:37 μ.μ.

      Με ποιο κριτήριο επιλογής ψηφίζει ο καθένας και αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με την επιλογή αυτή, δεν σημαίνει ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και η ελεύθερη έκφραση των πολιτών μέσα από την διαδικασία της κάλπης και η όποια βούληση τους είναι κατακριτέα, επειδή απλά δεν συμφωνεί με την δική του άποψη. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι εκλογή αυτή του Συλεούνη (σημ: έχει εκλεγεί τρις φορές 2002, 2016 & 2010) και του κάθε υποψηφίου γιατί απλά εσύ λαμβάνοντας υπόψη μια περίπτωση διαφωνείς συνολικά με το αποτέλεσμα. Δηλαδή ουσιαστικά ζητάς να καταργήσουμε τις εκλογές και να τους διορίζουμε αυτούς που κατά την δική μας άποψη κάνουν , έστω και αν όλοι οι άλλοι διαφωνούν με αυτό. Ο κύριος Καλιώρας δηλαδή με 69 ψήφους θα έπρεπε να είναι Δημοτικός Σύμβουλος και όχι μάλλον ο κύριος Συλεούνης με 1.913 ψήφους;;; Αυτή είναι η λογική σου;;;;.

      Διαγραφή