Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τραυματισμός 10χρονης στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λαμίας

Σήμερα 10/3/2014 και ώρα 17,00 πήγα τα 3 μου παιδιά για κολύμβηση στη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λαμίας (κολυμπούν 4 χρόνια σε αυτή τη πισίνα). Μπαίνοντας στη πισίνα η κόρη μου 10 ετών με βουτιά έφθασε στο πάτο της πισίνας όπου τα περισσότερα πλακάκια είναι κατεστραμμένα (σπασμένα) .
Ακουμπώντας με τις πατούσες της σε κάποιο σπασμένο πλακάκι κόπηκε άσχημα στο ένα της πόδι .Αφού πήρε τις πρώτες βοήθειες από τον προπονητή της και σιγουρεύτηκα ότι το παιδί είναι καλά , προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και ένταση σε μένα και σε όλους τους παρευρισκόμενους για την καταλληλότητα της πισίνας .
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ...έχει έρθει ποτέ στο δημοτικό μας κολυμβητήριο να δει τα χάλια του ; γνωρίζει ότι αυτό που συνέβη σήμερα στο παιδί μου ,έχει συμβεί και σε άλλα παιδιά; άραγε γνωρίζει πόσα παιδιά καθημερινά αθλούνται σε αυτή τη πισίνα ; θα ήθελα να ενημερωθούμε όλοι οι γονείς κάθε πότε καθαρίζεται η πισίνα. Ελέγχονται τα πλακάκια της και κάθε πότε ; αν είναι σπασμένα ,αν είναι καθαρά ή αν είναι γεμάτα μύκητες . Οι βατήρες σε ποια κατάσταση είναι ; τα αποδυτήρια ,τα ντους ,τα κλιματιστικά ,τα σεσουάρ και τα wc κάθε πότε ελέγχονται αν λειτουργούν και από ποιόν ;


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ -ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ με απολύτως δική μας ευθύνη για να μάθουν ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και για να φέρνουν μετάλλια στη πόλη μας και να την κάνουν υπερήφανη.

Βρίσκονται εκεί γιατί θεωρούμε πώς τα παιδιά με τον αθλητισμό αποκτούν πειθαρχία , μαχητικότητα , σεβασμό και πείσμα και μεγαλώνοντας να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ως άτομα και ως ομάδες . Αν σας προβλημάτισα στο ελάχιστο και νιώθετε ότι πρέπει να προσφέρετε την παρουσία σας στο Δ.Κ.Λ. (Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας ) , ας την δούμε εμπράκτως και όχι πλέον με λόγια και δικαιολογίες .

Τότε ο σκοπός αυτής της καταγγελίας θα έχει επιτευχθεί.

ΛΟΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Καταγγελία στο lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου