Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σώθηκε η Λαμία απο τα εκατομμύρια του Σώρρα!

Είναι ακριβή όλα αυτά κ.Δήμαρχε;

Κύριε Δήμαρχε είναι ακριβή όσα διαλαμβάνονται στην παρακάτω επιστολή ,ότι δηλαδή σας επισκέφτηκε ο κ.Σώρρας περί του οποίου έχουν γραφεί άπειρα σχόλια και ρεπορτάζ ότι δηλαδή ο κ.Σώρρας μπορεί να έχει σχέσεις με την Χρυσή Αυγή ή να εμπλέκεται σε διαφορές σκοτεινές υποθέσεις;

Lamiafm1.gr

Ιδού τίτλοι δημοσιευμάτων περί του κ.Σώρρα


Αρτέμης Σώρρας

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κατά φαντασίαν ...«τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας είναι χρυσαυγίτης
O εκ Πάτρας απένταρος... «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας είναι σίγουρα μια πολύ φαιδρή περίπτωση. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, θα γελούσαν μαζί του μόνο όσοι είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν στο μικρόκοσμο του χωριού του, γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου και αποκαλύπτει ότι έχει και πολιτικούς στόχους.
10.02.2014

Ο Καρυπίδης
του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει συνέντευξη από τον ανεκδιήγητο Σώρρα που θα έσωζε την Ελλάδα [βίντεο]
Eκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης είχε καλέσει στην εκπομπή του και τον Αρτέμη Σώρρα, τον ομογενή που κορόιδευε όλη τη χώρα λέγοντας πως έχει στη διάθεσή του 600 δισ. δολάρια, που θα έλυναν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.
05.02.2014

Λεφτά δεν υπάρχουν – Πώς στήθηκε η απάτη του Σώρρα με το ομόλογο των 600 δισ. ευρώ που θα ξεχρέωνε την Ελλάδα
Ακουγόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κάποιοι όμως πίστεψαν πως ίσως και να υπήρχε το ομόλογο των 600 δισ. ευρώ που θα ξεχρέωνε την Ελλάδα. Οπως αποδεικνύεται, ήταν άνθρακες ο θησαυρός του Αρτέμη Σώρρα, του ανθρώπου που είχε εμφανιστεί ως σωτήρας το χειμώνα του 2012.
04.08.2013

Ο κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτύπησε - Θέλει να αγοράσει το κτίριο της Ελευθεροτυπίας
Παρά το γεγονός ότι χάθηκε από την επικαιρότητα όσο ξαφνικά είχε εμφανιστεί, ο -κατά δήλωσή του- πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, άγνωστος σε κάθε αρχή τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που «έδινε» 600 δισ. για να αγοράσει όλο το χρέος της Ελλάδας, ξαναχτύπησε.
17.07.2013

Ιγνατίου: Ας μπει κάποιος εισαγγελέας να μαζέψει τον Αρτέμιο Σώρρα με τα δισ. για Ελλάδα και Κύπρο
Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το «φαινόμενο Σώρρας» όσο φαιδρό και αν φαίνεται - και είναι..., γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου και ζητάει να επιληφθούν εισαγγελείς και δικαστές.
07.05.2013

Το top-secret διαστημόπλοιο με την «αρχαία τεχνολογία» του Σώρρα εκτοξεύθηκε ξανά
Στο διάστημα ξανά βρίσκεται από την Τρίτη το Χ-37Β, το μυστικό διαστημόπλοιο του Αμερικάνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό που έγινε διάσημο στην Ελλάδα από τον κ. Λαμπράκη της περίφημης οργάνωσης END που υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί μια... «αρχαία τεχνολογία» την οποία πούλησε στις ΗΠΑ ο κ. Σώρρας.
12.12.2012

Απύθμενο θράσος Σώρρα: Θα μηνύσει Σαμαρά και Στουρνάρα για εσχάτη προδοσία
Παρά το γεγονός ότι από πουθενά δεν έχει προκύψει επισήμως ότι είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί περί της ύπαρξης των 600 δισ. δολαρίων στη διάθεση του ελληνικού κράτους για την αποπληρωμή του χρέους, ο υποτιθέμενος μοναδικός τρισεκατομμυριούχος επί της γης συνεχίζει να προκαλεί και να εκπλήσσει.
23.10.2012

Ποια είναι η ιστορία του 80χρονου ομογενή που στέλνει πλαστές επιταγές δισ. για βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
Καλόψυχος και μεγαλόψυχος, αλλά... απένταρος είναι ο ηλικιωμένος ομογενής Βασίλειος Βασιλειάδης ο οποίος κάθε φορά που μαθαίνει πως κάποιος έχει ανάγκη, στέλνει και από μια επιταγή – πλαστή όμως – όπως έκανε παλιότερα στις δόξες του, όταν είχε λεφτά.
18.10.2012

Νέος Σώρρας μας έλαχε: Ομογενής στέλνει ακάλυπτες επιταγές δισ. σε Δήμους και σχολεία
Ενας 80χρονος ομογενής από τη Βαλτιμόρη, πρώην επιχειρηματίας, που όμως έχει πέσει έξω, έχει γεμίσει το τελευταίο διάστημα τα σχολεία και τους Δήμους της χώρας με επιταγές εκατομμυρίων ακόμη και δισεκατομμυρίων, οι οποίες, όμως, όπως φαίνεται δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα, είναι δηλαδή... μαϊμού.
18.10.2012

Η Αλαμπάμα είναι το νέο Ελ Ντοράντο του Σώρρα με τα τρισ. και τα διαστημόπλοια [έγγραφα]
Τα λεφτά δεν είναι μόνον 600 δισ., είναι περίπου 3 τρισ. δολάρια υποστήριξε πρόσφατα ο κ. Αρτεμης Σώρρας πριν αποκαλύψει ο πρόεδρος της οργάνωσής του, End National Debt, Μανώλης Λαμπράκης ότι «τα χρήματα προέρχονται από την πώληση μυστικής αρχαίας τεχνολογίας στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ» και δεν προέρχονται από τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Θα βοηθήσουμε όποιον μας το ζητήσει, συμπλήρωσε.
10.10.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου