Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις προμήθειες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαμιέων

Μπορεί ο Δήμαρχος να έκανε την κωλοτούμπα και να πήρε πίσω την εισήγηση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις παραμονές των γιορτών. Μπορεί να πήραν νέα απόφαση για επαναδημοπράτηση της συγκεκριμένης προμήθειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μπορεί να είπαν ότι η σκανδαλώδης απ΄ευθείας ανάθεση έγινε νόμιμα.
Όλα αυτά όμως, φαίνεται πως δεν έπεισαν τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος θέλει να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και γι΄ αυτό σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινάει προκαταρκτική εξέταση για το θέμα, μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το LamiaReport και φυσικά τα όσα ακούστηκαν για τις απ΄ ευθείας αναθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αντιπολίτευση.


Πέρα από τις "αστείες" δικαιολογίες που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την απολογία του κ. Κοτρωνιά, θα πρέπει να απαντηθεί επί της ουσίας, πως και γιατί πήραν προσφορά μόνο από έναν προμηθευτή και μάλιστα εισηγήθηκαν αυτές τις υπερβολικές τιμές, λέγοντας ότι έχουν κάνει έρευνα αγοράς.

Στην εισήγηση αυτή υπάρχουν υπογραφές και κάποιοι έχουν ευθύνη για όσα υπογράφουν όταν μάλιστα διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Δείτε την προσφορά που εκθέτει τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου - Ο Εισαγγελέας έχει το λόγο - ΒΙΝΤΕΟ
 
Καταπέλτης ο Παναγιώτης Στασινός για τη σκανδαλώδη ανάθεση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - ΒΙΝΤΕΟ 

Ξανά ο διαγωνισμός για το Κοινωνικό Παντοπωλείο - Απολογήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κοτρωνιάς - ΒΙΝΤΕΟ 

"Μπόχα" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Ποιοι "παίζουν" με τις άπορες οικογένειες, αλλά και την αξιοπρέπεια των επαγγελματιών της πόλης; 

Μετά την κατακραυγή για το σκάνδαλο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κάνουν εκ νέου διαγωνισμό - ΒΙΝΤΕΟ 

Σκάνδαλο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δήμαρχε δώσε τον φάκελο στον Εισαγγελέα - ΒΙΝΤΕΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου