Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

"Μπάζει" νερά η πισίνα του ΤΕΙ Λαμίας ; Σταμάτησε η χρηματοδότηση ;

Με αφορμή και την σημερινή νίκη του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ, συγχαίρουμε τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
 Ο Δήμος Λαμιέων και το Δημοτικό Συμβούλιο, πιστό και συνεπές στις αποφάσεις του, εξασφάλισαν μέχρι σήμερα την απρόσκοπτη λειτουργία της πισίνας του Τ.Ε.Ι. λειτουργικά και οικονομικά.
 Μέχρι χθες, μπροστά στον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας της πόλης μας, βρεθήκαμε δίπλα της, πήραμε πρωτοβουλίες, λύσαμε θέματα.
Δεν έχουν κάνει όμως το ίδιο και όσοι άλλοι είχαν δεσμευτεί γι’ αυτό.

Από τον περασμένο Απρίλιο, μέχρι και την Κυριακή που μας πέρασε, ο Δήμος Λαμιέων σηκώνει όλο το λειτουργικό και οικονομικό βάρος της λειτουργίας της πισίνας του Τ.Ε.Ι..

Υπενθυμίζουμε, ότι ποτέ ο  Δήμος δεν είπε, ότι θα είναι ο μοναδικός χρηματοδότης.
Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Τ.Ε.Ι., Περιφέρειας και Δήμου, που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, παραμένει μέχρι σήμερα ανεκτέλεστη για λόγους που δεν έχουν σχέση με το Δήμο Λαμιέων.


Η υπομονή για την εφαρμογή της προγραμματικής σύμβασης και τον καταμερισμό των οικονομικών βαρών εξαντλήθηκε και πλέον ο Δήμος, περιορίζεται αυστηρά στις αποκλειστικές δικές του υποχρεώσεις, που είναι η αδιάλειπτη λειτουργία της πισίνας του Δ.Α.Κ. .

Καλούμε όλους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να είναι συνεπείς στις υπογραφές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου