Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κι όμως , αυτό είναι το δημαρχείο Λαμίας !

Για ακόμη μια φορά θα ασχοληθούμε με κάτι που πραγματικά θα ευχόμασταν να μην ήταν έτσι. Ποιός δεν θέλει να ζει σε μια υπέροχη πόλη, με τα σκουπίδια μαζεμένα, πεζοδρόμια παντού, πάρκα κ.ά.
Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν φροντίζουν να απολαμβάνουμε αυτά για τα οποία τους εκλέξαμε και στο τέλος τέλος τους πληρώνουμε!
Η Λαμία γεμάτη σκουπίδια, ακόμα και στο κέντρο, παρά τις
πρόσφατες διαβεβαιώσεις του ίδιου του Δημάρχου ότι λύθηκε το θέμα της αποκομιδής!
Τι να περιμένει κανείς όμως, από μια αρχή όταν στο ίδιο της το σπίτι, όλα είναι σε άθλια κατάσταση.


Μία αναγνώστρια μας ενημέρωσε για την κατάσταση των σκαλιών, ακριβώς μπροστά από το κτίριο του Δημαρχείου! Νομίζαμε ότι ήταν υπερβολική, όμως όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, βλέποντας τις φωτογραφίες, είναι πια επικίνδυνα τα σκαλιά.
Καθημερινά κε Κοτρωνιά περπατάτε από αυτά τα σκαλιά για να μπείτε στο γραφείο σας. Ούτε αυτό σας ενοχλεί; Φιλοξενείτε κατά καιρούς διαφόρους επισήμους, δεν ντρέπεστε όταν τους περνάτε από εκεί; Ποτέ δεν σκεφτήκατε ότι πρέπει να φτιαχτούν επιτέλους;

Δεν είναι λογικό μετά να σκεφτεί κανείς, πως αν δεν είμαστε ικανοί να φτιάξουμε αυτά τα σκαλιά που είναι μπροστά μας, τότε πως περιμένει κανείς να φτιαχτούν τόσα άλλα στην υπόλοιπη πόλη;

Όπως τελειώνει και η αναγνώστρια στο email της: Ποιος έχασε την ντροπή του για την βρει... προσθέστε ότι θέλετε



mag24.gr

2 σχόλια:

  1. oti malakia arthro thes, sto MAG24 tha to vris. Ante sovareftite ligo sto mag24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/11/13, 1:58 μ.μ.

    Φίλε Γιάννη, πριν αναδημοσίευσης την ΄΄παπαριά΄΄ αυτή μήπως θα έπρεπε να τους ενημερώσεις αυτούς στο mag24, ότι αυτό γίνεται με συχνότητα περίπου ανά τέσσερις μήνες κάθε χρόνο. Τα μάρμαρα και οι πλάκες αντικαθίσταται αλλά ορισμένοι ανεγκέφαλοι τα καταντούν έτσι.
    μήπως να στείλουμε δυνάμεις καταστολείς να συλλάβουν τα παιδιά με τα skateboard ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή