Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το Lamia Run Festival σας προσκαλεί στο μεγάλο γεγονός !

Φίλοι της άθλησης και ειδικότερα των δρομικών αθλημάτων,
Με μεγάλο ενθουσιασμό, πάθος και αποφασιστικότητα, δημιουργούμε αυτή την ομάδα με σκοπό να παρουσιάσουμε σε όλους σας το όραμά μας.
Το Lamia Run Festival είναι μία διοργάνωση δρομικών αθλημάτων σε αστικό και περιαστικό περιβάλλον (και όχι μόνο...) που αποσκοπεί στην καθιέρωση αυτής της τάσης στην πόλη της Λαμίας. Στην πόλη που αποτελεί την Πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, το κέντρο της Ελληνικής επικράτειας, απ' όπου η φωνή μας μπορεί να ακούγεται σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές.


Στη νέα αυτή ομάδα μπορούν να ενταχθούν όσοι επιθυμούν, ενστερνιζόμενοι το πνεύμα του αθλητισμού, της άμιλλας και του θεμιτού ανταγωνισμού, οι φίλοι των αθλημάτων βουνού, οι φίλοι της φύσης, οι φίλοι της Λαμίας, οι προσωπικοί μας φίλοι και όσοι είναι πρόθυμοι να "ιδρώσουν" τη φανέλα, ξεπερνώντας προσωπικά όρια.

Επίσης, για καθαρά τεχνικούς λόγους περιμένουμε με χαρά τους φίλους των Ομάδων 1st Lamia Night Run και Urban Trail Run, αφού η Ομάδα Lamia Run Festival συμπεριλαμβάνει τον σκοπό και το πνεύμα των άλλων δύο ομάδων.

Τέλος με προσμονή σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά στις 12 και 13 Απριλίου 2014, όπου θα διεξαχθεί το Lamia Run Festival.

Μπείτε στην μεγάλη ομάδα του Lamia Run Festival 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου