Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: «Tρέχουμε μαζί για τον πόνο του άλλου»

Συνεχίζονται έως τις 27 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/ MSF) σε όλα τα αγωνίσματα ( 5, 10 ή 42 χλμ) του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που διεξάγεται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε για τον πόνο του άλλου», εκατοντάδες «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» θα τρέξουν για όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη όπου και αν βρίσκονται, στο πλαίσιο του κορυφαίου αθλητικού θεσμού που για 31 ολόκληρα χρόνια τιμά και την κοινωνική προσφορά.


Στην ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, με την οποία θα τρέξουν γνωστές προσωπικότητες, υποστηρικτές, εργαζόμενοι και εθελοντές της οργάνωσης, μπορούν να συμμετέχουν όλοι με μοναδική προϋπόθεση το κίνητρο της προσφοράς στους πλέον ευάλωτους και αποκλεισμένους από την περίθαλψη. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καλούν τους πολίτες αλλά και σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους και εταιρείες να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, 483 δρομείς ηλικίας από 9 έως 60 ετών, υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα διανύοντας χιλιόμετρα αλληλεγγύης και στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα προσφοράς σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 5 200 500 και στο marathon@msf.gr. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για όλα τα αγωνίσματα 5, 10 και 42 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μαραθώνιο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
http://www.msf.gr/athensmarathon2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου