Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Λαμία: Δείτε το πιο παράξενο συντριβάνι του κόσμου

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στην πλατεία Λαού.
Από τη μια μεριά τουρίστες από τη Καρδίτσα, από την άλλη ντόπιοι περαστικοί που πήγαιναν στη δουλειά τους. Η ώρα είναι 12 το μεσημέρι, τα μαγαζιά ανοιχτά, χαμός από κίνηση και πολύς κόσμος για καφέ και ψώνια στο κέντρο της πόλης.
Η Λαμία, περήφανη φιλοξενεί στην πλατεία Λαού το άγαλμα του Βελουχιώτη. Περήφανη επίσης και για την πανέμορφη πλατεία Λαού με τα υπέροχα νεοκλασικά, τα πλατάνια, τις βρύσες και το πέτρινο... συντριβάνι!
Ένα συντριβάνι πολύπαθο: Γεμάτο αφρούς! Όλοι οι περαστικοί αναρωτιόντουσαν τι μπορεί να συμβαίνει; Έριξε κανείς ΑVΑ για τα πιάτα; Πλένει κανείς τα ρούχα του; Πως στο καλό εξηγείτε αυτή η εικόνα; Έχετε δει πουθενά αλλού στον κόσμο συντριβάνι αφρού;


Θυμηθήκαμε τη διαφήμιση με τους κατοίκους του Βιλαμπάχο που ακόμα πλένουν!


Ο περιπτεράς μας είπε: Μόνιμη εικόνα εδώ και πολύ καιρό! Τον ρωτήσαμε και για την μπόχα που μυρίζαμε; Μας απάντησε το ίδιο.



Απίστευτο: Το πρώτο συντριβάνι που αναβλύζει αφρούς και όχι νερό όπως τόσα άλλα σε όλο τον κόσμο.


Ένας περαστικός που μας είδε μα πλησίασε και σχολίασε: Στο δήμο το γνωρίζουν, ο κος Δαβανέλλος το έχει κάνει πολλές φορές θέμα.


Τι γίνετε βρε παιδιά; Αν όντως έχουμε το πρώτο συντριβάνι αφρού στο κόσμο θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι ή μήπως να ντρεπόμαστε;

Πηγή : mag24.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/9/13, 1:59 μ.μ.

    ΤΟ ΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 'Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΦΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή