Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί ζητούν έλεγχο στα μητρώα του Δήμου Λαμιέων οι εργαζόμενοι ;

Την παρακάτω επιστολή προς τον Δήμαρχο Λαμίας Γ. Κοτρωνιά ,τον αντιδήμαρχο Κουτσοβέλη Σωτήρη και τον διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών  απέστειλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Λαμίας.

 "Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες  για την άμεση επικαιροποίηση του μητρώου εργαζομένων του Δήμου που αποσκοπεί στην ορθή αξιολόγηση και τοποθέτηση του προσωπικού στον οργανισμό  μας.
Παράλληλα είναι ηθική υποχρέωσή σας απέναντι στην σπίλωση του ονόματος των εργαζομένων του Δήμου μας από “γνωστούς άγνωστους” καλοθελητές , να ερευνήσετε όλους τους ατομικούς υπηρεσιακούς φακέλους για τυχόν πλαστά πιστοποιητικά ξενόγλωσσα, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τίτλους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων αποστέλλοντας τους στα αρμόδια Ιδρύματα επαληθεύοντας την γνησιότητας τους. Σε περίπτωση που τυχόν έχουμε τέτοια κρούσματα θα πρέπει να αποδοθούν στην δικαιοσύνη άμεσα ώστε να επιληφθεί του θέματος.


Πρέπει επιτέλους να δώσουμε στην κοινωνία να καταλάβει ότι ο αγώνας μας είναι κοινός και είμαστε δίπλα και όχι απέναντι της. "

scouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου