Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Αθάνατη Ελλάδα -Εδιωξαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ από χωριό στην Κρήτη

Η επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΔΟΕ στην πλατεία των Αρχανών στην Κρήτη ανήμερα της γιορτής του Αφέντη Χριστού προκάλεσε την οργή του κόσμου με αποτέλεσμα να οι ελεγκτές να φύγουν σχεδόν κυνηγημένοι.
Οπως αναφέρει το cretalive το ΣΔΟΕ πήγε στο χωριό για έλεγχο, αφού και λόγο του πανηγυριού θα υπήρχε κόσμος, ωστόσο αντιμετώπισε την αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι θεώρησαν προκλητική αυτή την «επίσκεψη» την ημέρα της γιορτής του χωριού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών σε ταβέρνα στο χωριό, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ... με συνοπτικές διαδικασίες να αποχωρήσουν.

Την ίδια ώρα από τη μηνιαία έκθεση του ΣΔΟΕ στην Κρήτη, στοιχεία της οποίας δημοσιεύει το neakriti.gr το 81% των καταστημάτων εστίασης στο νησί δεν κόβουν αποδείξεις όπως απέδειξαν οι αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές όπου βεβαιώθηκαν περισσότερες από 2.800 παραβάσεις τον μήνα Ιούλιο.
Την πρώτη πικρή γεύση για τις επιδόσεις των καφετεριών και των εστιατορίων στις τουριστικές περιοχές του νησιού έδωσαν τα στοιχεία των ράμπο του ΣΔΟΕ που έφτασαν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα, αποτιμώντας το ύψος της φοροδιαφυγής στο 56,83% μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου