Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Δυο Λαμιώτες στον θρυλικό Mythical Olympus Trail 100 !

Οι Στέλιος Γκέκας και Γιάννης Καλικάς λίγο πριν φύγουν για τον θρυλικό αγώνα στον Όλυμπο , έχουν κάτι να σου πουν:
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Night Fun Lamia Run αποφασίσαμε να τρέξουμε για δεύτερη φορά τον πιο απαιτητικό αγώνα στην Ελλάδα στην απόσταση των 100 χιλιόμετρων.
Το Mythical Olympus Trail 100. Έναν αγώνα 100 χιλιομέτρων στον Όλυμπο. Αυτή τη φορά όμως το κάνουμε για να στηρίξουμε την ΑctionΑid. Ο χρόνος προετοιμασίας μας απίστευτα λίγος για τις απαιτήσεις του αγώνα αλλά η πίστη μας σε ένα τέτοιο σκοπό τα κάνει όλα δυνατά.
Για εμάς, 100 χιλιόμετρα με ανάβαση πάνω από 7.000 συνολικά μέτρα υψομετρικής διαφοράς ανάβασης. Από εσάς ζητάμε να στηρίξετε με 1€ το κάθε χιλιόμετρο μας, για να στηρίξουμε το έργο της οργάνωσης.

Όποιος, λοιπόν, αποφασίσει να στηρίξει την προσπάθειά μας για την ActionAid, μπορεί να καλέσει στο 2109212321 για να λάβει οδηγίες από το Τμήμα Συνδρομών. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email, στο Stavroula.chryssoyianni@actionaid.org για να λάβει οδηγίες κατάθεσης για την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank, το web banking οποιασδήποτε Ελληνικής Τράπεζας ή να δώσει αριθμό και ημερομηνία λήξεως κάθε χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας τύπου Visa, Mastercard, American Express.
Εμείς πιστεύουμε ότι όλα είναι δυνατά.

 Εσείς θα μας στηρίξετε;


Στέλιος Γκέκας – Γιάννης Καλικάς
Τραχίνα Ultra Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου