Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αυτή είναι η ανακύκλωση του δήμου Λαμίας ?

Στο βίντεο, που μας έστειλε αναγνώστης του LamiaReport, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης καταλήγουν στο ίδιο πορτοκαλί απορριμματοφόρο του Δήμου Λαμιέων, μαζί με τους άλλους κάδους σκουπιδιών...    Δείτε το βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί το βράδυ της Πέμπτης (4/7/13):
 

 Δικαίως λοιπόν αναρωτιέται:
 "Ας μας πει κάποιος υπεύθυνος λοιπόν τι γίνεται. Καταρχάς, υπάρχει η έννοια της ανακύκλωσης πλέον? Να κρατάω στο σπίτι μου «ευλαβικά» όλες τις συσκευασίες ή είναι περιττό? Περνάει το όχημα της συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών ποτέ? Αν ναι, κάθε πότε?
Που πάνε όλα αυτά τα υλικά? Ποιος είναι αρμόδιος γι' αυτό? Οι υπάλληλοι ξέρουν να κάνουν την δουλεία τους? Ξέρουν ποιους κάδους αδειάζουν? Και τελικά γιατί περνάει το απορριμματοφόρο γεμάτο σκουπίδια από την πλατεία Πάρκου στις δώδεκα το μεσημέρι (5/7) και απλώνει ένα πέπλο δυσωδίας, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση? Ξέρει κανείς να μας πει που πήγαινε μεσημεριάτικα?
 Και αν δεν μπορεί να διασφαλιστεί στοιχειωδώς η καθαριότητα της πόλης, γιατί πληρώνουμε δημοτικά τέλη επιτέλους?  Ένας κάτοικος αυτής της πόλης, που συνεχίζει χρήσιμα υλικά όπως, χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό, γυαλί κ.α., να τα βάζει στους μπλέ κάδους ανακύκλωσης.

 Ευχαριστώ

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου