Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Aς ρωτήσει τον (αντι)πρόεδρο

Η στήλη έκανε υπομονή αλλά καθώς η αήθης επίθεση κατά της aftodioikisi.gr, η οποία τόλμησε να δημοσιεύσει ένα πλήρως εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τους δήμους, οι υπάλληλοι των οποίων είναι πιθανόν να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, συνεχίζεται, καλούμε την κυρία Χαρουλα (Ουσουλτζογλου), δήμαρχο Βέροιας (που έκανε… σόου και στην ΚΕΔΕ) αν πραγματικά θέλει να μάθει για τη διαθεσιμότητα στους δήμους να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του κόμματός της και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Β. Βενιζέλο.
Εκείνος μπορεί να της πει ποιος έφερε τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα στη χώρα μας και γιατί έχουν ήδη ενταχθεί σε αυτό το καθεστώς 1.891 υπάλληλοι του δημοσίου, ενώ ακόμη 2.656 στην ΕΡΤ έχουν ήδη απολυθεί.

Η στήλη, όμως, αναρωτιέται: Η κυρία Χαρούλα (Οσουλτζόγλου) είναι υπέρ ή κατά της διαθεσιμότητας;  Γιατί, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ η σημερινή απόφαση υπέρ τη κινητικότητας- διαθεσιμότητας ήταν ομόφωνη. Δηλαδή, την ψήφισε και η κυρία δήμαρχος.

Τι θέλει, λοιπόν, η κυρία Χαρούλα (Ουσουλτζόγλου). Να ισχύσει η διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους 324 δήμους και ο δικός της να είναι, κατά την παλαιά ΠΑΣΟΚική ορολογία παραφρασμένη, από-κινητικοποιημένη (!) ζώνη;

Σ.σ. Στη φωτό η δήμαρχος Βέροιας συλλογίζεται με ποιον τρόπο και τι ακριβώς πρέπει να ρωτήσει τον πρόεδρο της Β. Βενιζέλο, ώστε να μην παρεξηγηθεί κιόλας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου