Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αν θες να φύγεις ή να έρθεις Λαμία θα πρέπει να περάσεις από... 5 διόδια!

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο αλλά 5 οι σταθμοί διοδίων που θα πρέπει να πληρώνει κάποιος αν θέλει να έρθει Λαμία! Οι τέσσερις από αυτούς έχουν περικυκλώσει την πόλη της Λαμίας!
Και καλά θα μας πείτε ας μην χρησιμοποιούμε τους αυτοκινητόδρομους... ας οδηγούμε από τους παράδρομους! Αλλά ούτε και αυτοί υπάρχουν! Ειδικά για Μώλο από Θερμοπύλες ο δρόμος εξακολουθεί να είναι χωματόδρομος... για ευνόητους λόγους!
Εκτός λοιπόν τον ήδη υφισταμένων σταθμών διοδίων όπως αυτός της Πελασγίας, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας από το 2014 θα λειτουργεί στην Αγία Παρασκευή ένας νέος σταθμός. Τέλος όταν θα λειτουργήσει και ο νέος αυτοκινητόδρομος Ε65 που θα συνδέει τη Λαμία με την Εγνατία Οδό, στο ύψος του σταθμού Λιανοκλαδίου θα λειτουργήσει νέος σταθμός διοδίων, σύμφωνα με τα πρόσφατα σχέδια.


Επομένως τι να τους κάνουμε τους αυτοκινητόδρομους, όταν δεν θα μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε!
Το περίεργο είναι ότι έχει εξαφανιστεί εντελώς το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τώρα που το χρειαζόμαστε πιο πολυ από ποτέ. Αν γνωρίζει κανείς τους λόγους, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε στο info@mag24.gr



Ολοκληρώνεται ο Μαλιακός σε ένα χρόνο
Ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής οδεύει προς την οριστική επίλυσή του. Ο Μαλιακός μετατρέπεται σε κλειστός αυτοκινητόδρομος...

Στο τέλος του 2014 θα έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία τα δύο μεγάλα έργα των αυτοκινητοδρόμων στην είσοδο της Λαμίας και την παράκαμψη της Στυλίδας όπως διαβεβαιώνουν οι ανάδοχοι των εργολαβιών που βρέθηκαν χθες βράδυ στη Λαμία για να ενημερώσουν τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς για την πορεία των έργων .

Στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ οι εκπρόσωποι των κατασκευαστικών εταιρειών αναφέρθηκαν στα χρονοδιαγράμματα των έργων διαβεβαιώνοντας τα μέλη του ΤΕΕ ότι η παράκαμψη της Στυλίδας θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2014 αφού στη συγκεκριμένη εργολαβία ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν αρχικά παρουσιαστεί και το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς .
Όσον αφορά την εργολαβία της εισόδου Λαμίας ο εκπρόσωπος της εταιρείας τοποθέτησε χρονικά την ολοκλήρωση του έργου προς το τέλος του επόμενου χρόνου και ένας από τους βασικούς λόγους της καθυστέρησης όπως είπε είναι τα προβλήματα που μεσολάβησαν με την έγκριση των δανειοθαλάμων.




Τα προβλήματα αυτά σύμφωνα με τους εκπροσώπους των κατασκευαστικών εταιρειών φαίνεται να ξεπερνιούνται και το επόμενο διάστημα να δίνονται οι απαραίτητες εγκρίσεις για να προχωρήσουν με ταχύτερους ρυθμούς τα έργα .

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής το περίμεναν πως και πως μιας και τα θανατηφόρα τροχαία ήταν τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ευρώπης! Δυστυχώς όμως λίγοι θα είναι αυτοί που θα μπορούν να οδηγούν στους νέους αυτούς δρόμους, μιας και έρχονται νέα διόδια στην Αγία Παρασκευή και μαζί με όλα τα άλλα για να πάει κανείς για ένα μπάνιο θα πρέπει να υπολογίζι κανά 5ευρω μόνο για τα διόδια!!!

mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου