Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Λαμιώτης, o 2ος στους αγώνες Down Hill της Καλαμπάκας (Κ18)

Ο 17χρονος  Γρηγόρης Τσαλαφούτας,εντυπωσίασε στους αγώνες Down Hill της Καλαμπάκας, 4ος αγώνας σε σειρά για το 2013 και για το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Κατάβασης OPEN ,κατακτώντας την 2η θέση στην Κατηγορία κάτω των 18 ετών.
Ο Γρηγόρης είναι αυτοδίδακτος και αποτελεί μεγάλο εξελίξιμο ταλέντο σε αυτό το ξεχωριστό είδος αθλητισμού με mountain bike. Ολοκλήρωσε την 2η τάξη στο Μουσικό Λύκειο Λαμίας, είναι μαθητής του Ωδείου και σπουδάζει Βυζαντινή μουσική. Στην Καλαμπάκα κατέλαβε την 15 η θέση της Γενικής Κατάταξης, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ηλικία του.


"Season's Flow" FULL MOVIE on Pinkbike
Με φόντο τους Αιώνιους Βράχους των Μετεώρων και τις βουνοκορφές της Πίνδου εξελίχθηκε για μια χρονιά ακόμη στην ίδια περιοχή, μερικά χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμπάκας και στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Κρύας Βρύσης (εκκίνηση) και Διάβα (τερματισμός ) ,ο 3ος Αγώνας Κατάβασης Down hill στην ιστορία του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλαμπάκας και ο 4ος σε σειρά για το 2013 και για το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Κατάβασης OPEN .
Φέτος, με σύμμαχο τον καιρό και την ανάμνηση της περσινής λασπομαχείας ,πολλοί αναβάτες απ όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν για μια ακόμη φορά τη διαδρομή που, πέρυσι έμοιαζε εφιάλτης αλλά φέτος ήταν όνειρο!
Οι ιδανικές συνθήκες και η μικρής διάρκειας βροχή του Σαββάτου, έκαναν 142 αναβάτες να πετάνε, ανεβάζοντας αρκετά τη μέση ωριαία ταχύτητα (μέχρι και 40χλμ/ώρα) της διαδρομής .

http://www.kalabakacity.gr
http://www.starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου