Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Night Fun Lamia Run απολογισμός: Νίκησε η Λαμία!

- Πότε θα γίνει ο επόμενος αγώνας; - Ποια έκπληξη ετοιμάζουν για του χρόνου; - Τι είπε στον απολογισμό η Οργανωτική Επιτροπή - Τι δήλωση έκανε για του χρόνου ο μπαμπάς - αθλητής, που έτρεξε με το γιο του στο καροτσάκι 10χλμ !!!

 

Η ομάδα του Night Fun Lamia Run συνεχίζει να εκπλήσσει. Η Οργανωτική Επιτροπή, οι εθελοντές, οι φίλοι, κάποιοι αθλητές, η Περιφέρεια, ο Δήμος, η Αστυνομία και πολλοί άλλοι βρέθηκαν χθες στην αίθουσα του ΤΕΕ για τον απολογισμό του 1ου νυχτερινού αγώνα στη Λαμία, που έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει γι΄ αυτόν τον αγώνα. Η ημερομηνία που ορίστηκε για του χρόνου είναι η 1οη Μαΐου, ήμερα Σάββατο, ενώ όπως είπε ο πρόεδρος κάτι ετοιμάζουν και για την επόμενη ημέρα την Κυριακή.  Θα είναι μια έκπληξη. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, όταν έρθει η ώρα θα το ανακοινώσουμε.. , είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Κώστας Αποστολόπουλος.

 

Γεγονός είναι ότι την παράσταση στον αγώνα, εκτός από τους αθλητές Πανελλήνιας εμβέλειας, έκλεψαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και ο μπαμπάς με το 3χρονο παιδί στο καροτσάκι που έτρεξε σε πάρα πολύ καλό χρόνο τα 10 χλμ !!! Δείτε τι είπαν στο πρώτο βίντεο και αμέσως μετά στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τα όσα ειπώθηκαν κατά τον απολογισμό του Night Fun Lamia Run, που έγινε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του ΤΕΕ.

Δείτε τον πλήρη απολογισμό της διοργάνωσης σε μορφή pdf  εδώ


Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου