Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο: Πιθανές Υποψηφιότητες για Δήμο Λαμίας - Στυλίδας - μεγάλες μάχες!

Το παζλ των υποψηφιοτήτων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές αρχίζουν να μελετούν τα επιτελεία των πιθανών υποψηφίων στη Λαμία και Στυλίδα.
Βέβαια και τα κομματικά επιτελεία έχουν ξεκινήσει το δικό τους αγώνα. Και αν στο παρελθόν το εγχείρημα για τα κόμματα ήταν σχετικά απλό, σήμερα, με την έντονη απαξίωση της πολιτικής, φαίνεται ότι έχει γίνει ιδιαίτερα περίπλοκο.
Ακούγονται πολλά ονόματα, ακόμα περισσότεροι συνδυασμοί. Το σίγουρο είναι ότι μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο, άσχετα με το ότι κάποιοι δεν το παραδέχονται.
ΛΑΜΙΑ – Πιθανές Υποψηφιότητες σύμφωνα με τα όσα ακούγονται:


Γιώργος Κοτρωνιάς: Ο Δήμαρχος της πόλης εδώ και 15 χρόνια περίπου, μεγάλο φαβορί αλλά με πολλές πληγές και εκ των έσω…

Θωμάς Στάικος: Ακούγεται έντονα το όνομά του και αν τελικά κατέβει, σίγουρα θα είναι από τα μεγάλα φαβορί. Η στήριξή του σε μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις της περιοχής, τον έχει κάνει πολύ αγαπητό στους νέους.

Κατερίνα Μπατζελή: Σχεδόν σίγουρη υποψηφιότητα και ένα μεγάλο χαρτί για το ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Σαγιάς: Επίσης ακούγεται έντονα η πιθανή υποψηφιότητά του, που θα «κλέψει» πολλές ψήφους από τον νυν Δήμαρχο και παλιό συνεργάτη του.

Νίκος Σταυρογιάννης: Αν και κρατά χαμηλά τους τόνους, πολλοί λένε ότι θα διεκδικήσει το δήμο.

Απόστολος Γκλέτσος (Χρυσή Αυγή): Η υποψηφιότητα που «φοβάται» περισσότερο το κομματικό επιτελείο της Ν.Δ μιας και εκτιμάται ότι θα τους «κλέψει» τουλάχιστον το 10% των ψηφοφόρων της δικής τους πρότασης

Βίβιαν Αργύρη: Σε τηλεοπτικό πάνελ, είπε ότι θα συνεχίσει την πορεία της μετά την αποκαθήλωσή της από τη ΝΟΔΕ, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Παναγιώτης Στασινός: Η μοναδική φωνή «αντιπολίτευσης» στο τωρινό Δημοτικό Συμβούλιο σε ήρεμους τόνους που αρμόζουν σε έναν ευγενή. Μια υποψηφιότητα που έχει πολύ μέλλον στα κοινά της Λαμίας! Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη περίμενε αρκετά χρόνια μέχρι να τον εμπιστευτεί ο κόσμος.

Υποψηφιότητα του Σύριζα: Περίεργο που το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα δεν έχει ακόμα βρει τον δικό του υποψήφιο... αναμένουμε σύντομα ανακοινώσεις


ΣΤΥΛΙΔΑ - Πιθανές Υποψηφιότητες σύμφωνα με τα όσα ακούγονται

Απόστολος Γκλέτσος: Συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητός στους κατοίκους της Στυλίδας και με το μεγάλο έργο της αποχέτευσης να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, θεωρείται σίγουρη η επανεκλογή του.

Πανουργιάς Πανουργιάς: Οι επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Στυλίδας, τον έχει κάνει αγαπητό στους νέους της πόλης, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για να έχει πιθανότητες εκλογής σε περίπτωση υποψηφιότητάς του

…και έχουμε συνέχεια

Πηγή mag24.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/5/13, 9:53 π.μ.

    και μετά ξύπνησε ο αρθρογράφος;;;;;;;
    Αλήθεια ο Κοτσάνος με τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;;;;
    Αλλά εδώ έχει αφήσει έξω τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γιατί έτσι βολεύει και ψάχνουμε να βρούμε το Γιώργο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή