Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πανελλήνια έκθεση Λαμίας 2023 - ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!- Δείτε τη LamiaLand


Η Γειτονιά μας ξαναχτυπά:  Μετά την πρόταση για ΤΡΑΜ στη Λαμία, street art στην πόλη και τόσες άλλες προτάσεις, έχει πρόταση - ιδέα και για την αναβάθμιση - αναζωογόνηση της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας.



Νέος χάρτης











ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ













ΝΕΟ Περίπτερο1: hich tech…..όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα της σύγχρονης εποχής από τα καλύτερα τμήματα των πολυτεχνικών και όχι μόνο σχολών των Πανεπιστημίων όλης της Ελλάδας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση έγινε πριν λίγο καιρό στο κτίριο της Περιφέρειας. Οι Λαμιώτες και όλοι οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις - εφευρέσεις είτε στο θέμα της υγείας, γεωργίας, κτηνοτροφίας, βιομηχανίας κ.ά. Οι μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας μας συναντούνται στο κέντρο της Ελλάδας.

Περίπτερο 2. Το τμήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας. Από όλους τους νομούς, όλες οι υπηρεσίες και κυρίως η τουριστική προβολή του τόπου και των προϊόντων του. Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, γνωρίζουν τα προϊόντα της περιοχής, μαζεμένα σε ένα σημείο και κλείνουν συμφωνίες για φιλοξενία των προϊόντων μας στην δική τους περιοχή - καταστήματα.



 Περίπτερο 3. Το περίπτερο με τις εταιρείες από όλη την Ελλάδα που κάνουν με τη σειρά τους γνωστά τα προιόντα τους στην περιοχή μας.
Αποκτά όντως Πανελλήνιο χαρακτήρα, φιλοξενώντας όλους τους Δήμους της Ελλάδας, στους οποίους το Περίπτερο 4 θα δοθεί δωρεάν για να εκθέσουν τα προιόντα και τις ομορφιές της περιοχής τους!

ΝΕΟ Περίπτερο 5. Εκθέσεις, event, συνέδρια, πάρτυ, αφιερώματα, προβολές, συναυλίες κ.ά


Θεματικό Πάρκο: Διαδραστικό πάρκο με εκθέματα,υπηρεσίες και προιόντα που τα βλέπει ο επισκέπτης κατά τη παραγωγή τους. Δηλαδή: Βλέπουμε γεωργικά μηχανήματα να οργώνουν χωράφια, πως μαζεύονται και συσκευάζονται οι ελιές κ.ά. Ετσι δίνεται το στίγμα της Εκθεσης και κυρίως ο επισκέπτης συμμετέχει βιωματικά στην παραγωγική διαδικασία και βεβαιώνεται για την αυθεντικότητά του και τον σωστό τρόπο παραγωγής. Στο κέντρο του ένα θερινό θέατρο για παραστάσεις και διάφορες εκδηλώσεις


Και μία ακόμα πρόταση που βέβαια χρειάζεται τόλμη και καλή οργάνωση για την επιτυχία της... LamiaLand
Κάτι σαν την Disneyland
Κατά τη διάρκεια της Εκθεσης ένα μαγικός τόπος παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους. Φανταστείτε αυτό τον τόπο και για τα Χριστούγεννα και γιατί όχι μόνιμη λειτουργία του...








Εμείς απλά θέτουμε θέματα προς συζήτηση και απαντούμε με την παραπάνω πρόταση ότι αν κάποιοι ήθελαν θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν την Εκθεση...αλλά θέλει δουλειά και ...τρέξιμο, όλο τον χρόνο!


mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου