Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το let's do it πλησιάζει , εσείς θα συμμετάσχετε;

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του let's do it Greece για το 2012 , και φέτος ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και για τη φετινή συμμετοχή μας που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο χώρος που επιλέξαμε φέτος , ο Ξηριάς Λαμίας , ευελπιστούμε και με τη δική σας βοήθεια να γίνει ένας χώρος ο οποίος θα αντανακλά τον πολιτισμό μας και όχι την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που παρουσιάζει σήμερα .
Θα βοηθούσε ιδιαίτερα στη διοργάνωση αυτής της μεγάλης προσπάθειας , αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε και σεις, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας , ατομική η και συλλογική στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας , εδώ  let's do it 2013

Είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που θα βοηθήσει τους διοργανωτές να αντεπεξέλθουν σε αυτό το πανευρωπαϊκό κάλεσμα εθελοντισμού .

Οι υπεύθυνοι της δράσης

Καλλιώρας Γιώργος

Γκέκκας Γιώργος

Κούτσικος Γιάννης

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13, 9:12 π.μ.

    ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ
    ΑΥΤΟ ΤΟ "let's do it Greece" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ

    Ο ΕΜΒΟΛΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ εμβολιμε. Το let's do it είναι μια πανευρωπαϊκή καμπάνια και σαν τέτοια απευθύνεται σε πολλές χώρες άρα και γλώσσες, οπότε ο μόνος τρόπος να γίνει κοινή η προσπάθεια είναι η κοινή γλώσσα διεθνώς αναγνωρισμένη , δηλαδή τα αγγλικα.
    Οπως θα έχετε δει , ολόκληρο το κείμενο , εκτός του τίτλου που είναι κοινός για όλες τις χώρες , είναι σε άπταιστα ελληνικά . Ο διαχειριστης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή