Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στο Final-4 ο Νηρέας Λαμίας

Ο Νηρέας έγραψε ιστορία. Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Λαμίας νίκησε τον Πανιώνιο με 8-6 στο δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου και προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το διήμερο 17 και 18 Μαΐου.
Ο Νηρέας Λαμίας έγινε η πρώτη ομάδα της Α2 Εθνικής που κατάφερε να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης που ήρθαν φέτος στο Νηρέα απέδειξαν με το ...καλημέρα ότι έχουν όρεξη και διάθεση να οδηγήσουν ψηλά το σύλλογο της Φθιώτιδας.


Η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων δεν φάνηκε. Ο Πανιώνιος με περισσότερα παιχνίδια στην Α1 είχε τη φυσική κατάσταση με το μέρος του, όμως η εμπειρία των παικτών του Νηρέα ήταν αρκετή για να του δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τα οκτάλεπτα του παιχνιδιού: 4-1, 2-1, 2-1 και 0-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Κώστας Λούδης): Φλέγκας, Εμμανουηλίδης Β., Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Εμμανουηλίδης Ι. 1, Μονιούδης 2, Μαρούλης, Πασλής, Κρεμήλας, Χατζής 2, Κωνσταντουδάκης, Πουλής, Παπαδημητρίου, Παπαγρηγορίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης, Λύκαρης Λ., 1, Κοτσιαλής Χρ., Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 1, Αλβέρτης 2, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 1, Γαρταγάνης, Καρακάσης 1, Κουκής.

Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής

Ο Νηρέας Λαμίας είχε τη στήριξη πολλών φιλάθλων του που ταξίδεψαν από τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Η διοίκηση της ομάδας είχε διοργανώσει δωρεάν εκδρομή και ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Αποτέλεσε τον παραπάνω παίκτη στην προσπάθεια για την πρόκριση.

Δυναμικό παρόν έδωσαν και οι φίλοι της υδατοσφαίρισης στο Καρπενήσι. «Αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή τη σπουδαία αυτή αθλητική συνάντηση που φιλοξένησε η πόλη τους στις άρτιες εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας είχε υποσχεθεί ότι το Final-4 της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Λαμία, εφόσον η πισίνα του Τ.Ε.Ι. είναι έτοιμη. Ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε., Γιώργος Κατσαρός, παρακολούθησε τον αγώνα και μας αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που η Λαμία δεν προλάβει, τότε τη διοργάνωση θα φιλοξενήσει το Καρπενήσι.

Η κλήρωση των δύο ημιτελικών του Final-4 θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 13:30 στα γραφεία της Κ.Ο.Ε. Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι: Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και Αργοστόλι.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου