Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Είναι "κιτς" το Ρουμελιώτικο Πάσχα ?

Πρόσφατα έγινες ένας χαμός με τις ιδαίτερες διαφημίσεις για ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που έδειχνε έναν νεαρό να κάνει ωτοστόπ σε έναν γκέι φορτηγατζή.
Ο σύλλογος των οδηγών των φορτηγών αντέδρασε (περιέργως οι gay θα έπρεπε να αντιδράσουν και όχι οι οδηγοί) και η εταιρία σταμάτησε την προβολή του συγκεκριμένου σποτ.
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσει να παίζεται στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα το σποτ με την Κατερίνα Στανίση ως νονά, που φέρνει τα δώρα από γνωστό παιχνιδάδικο στα βαφτιστήρια της!!!


Η Στανίση μια χαρά, για όσους ακούνε λαϊκά, αλλά η εικόνα της με την κόκκινη τουαλέτα και με τους συμπέθερους με τα φανελάκια… μας θυμήζει αυτό που μας κάνει να ντρεπόμαστε: Ο Ελληνάρας με την κιτς αισθητική… ο άντρας ο μάγκας ο βαρύς και άλλα πολλά…

Θα μου πείτε που το κακό, μια απλή χιουμοριστική διαφήμιση είναι ή ελληνική πραγματικότητα επίσης είναι. Σωστά, αλλά μέσα από τις διαφημίσεις και από τα fake τηλεοπτικά προγράμματα, αποφεύγαμε να βλέπουμε τα χάλια μας.

Ο Δήμος Λαμιέων ετοιμάζει για το Πάσχα την απόλυτη κιτς αναβίωση ενός κατά τα άλλα ωραίου παραδοσιακού εθίμου, του Ρουμελιώτικου Πάσχα.

Σταματήστε την επιδρομή του κιτς ακόμα και εκεί που προσπαθούμε να ξεφύγουμε, όπως βλέποντας τηλεόραση και γιορτάζοντας το Πάσχα.
Με την κρίση, διαλύθηκαν όλες οι μεγάλες πίστες με τα λουλουδοκάλαθα και τα σπασίματα πιάτων, σαμπάνιες κ.ά. Να δούμε πότε θα τελειώσει και η εισβολή τους κιτς στην ελληνική μας καθημερινότητα…

Ο τίτλος του αρχικού άρθρου : Διαφήμιση παιχνιδάδικου με την Στανίση…έλεος πια με το κιτσαριό!

Ευχαριστώ
Αντωνία - Λαμία
Πηγή mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου