Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Λαμία: Να Γιατί πρέπει να ψωνίζουμε στην πόλη μας!

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά να κρίνεται αναγκαίο το σύνθημα του εμπορικού κόσμου…..ψωνίζω από την πόλη μου…στηρίζω την πόλη μου….
Οι δυνατότητες για αγορές είναι πλέον περιορισμένες για όλους μας…δυστυχώς όπως τα κατάφεραν αυτοί που μας κυβερνάνε ανάγκασαν τους παππούδες να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε δώρο για τα εγγόνια τους….. μέσα σ΄αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η ανάγκη πλέον να αγοράζουμε από τον τόπο μας κρίνεται όχι απλά συμβολικής σημασίας στήριξης αλλά αναγκαία προϋπόθεση για τη συνέχιση της δραστηριότητάς τους για πολλές τοπικές επιχειρήσεις.
Με το να αγοράζουμε από την πόλη μας δε στηρίζουμε μόνο τις ίδιες τις επιχειρήσεις , αλλά και όλη την αλυσίδα που συνδέεται μαζί τους ( προσωπικό, προμηθευτές…) και φυσικά αυτά τα χρήματα που δίνονται σε επιχειρήσεις τοπικές επανέρχονται στην ίδια την πόλη μέσα από αυτή την αλυσιδωτή λειτουργία της αγοράς.

Σύνθημά μας λοιπόν…..ψωνίζω από την πόλη μου …στηρίζω την πόλη μου..αλλά όχι μόνο τώρα το διάστημα των Πασχαλινών αγορών αλλά συνεχώς και όλο το χρόνο.

Δεν συμφωνείτε; Αν ναι διαδώστε αυτό το σύνθημα...

mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου