Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

To “ρουσφέτι” για το ….μηδέν

Κύριε Διευθυντή,
Στην επίσκεψή του και ενώπιον του Υπουργού ο κ. Δήμαρχος Λαμιέων ευχαρίστησε την ….κα βουλευτή γιατί… «έκλεισε το ραντεβού».
Προφανώς, αξιολόγησε την επισήμανση των ευχαριστιών του ως «επίτευγμα» και βαρύνουσας σημασίας να «καταγραφεί» επιχείρημα για ….Πανεπιστήμιο.
Φαίνεται δεν εδικαιούτο συνάντηση με τον «δικό μας επί ένα χρόνο Υπουργό» απευθείας για τη Λαμία και τους φορείς της η «Πρωτεύουσα πόλη» και ανάγκη είχε από …. «μεσάζουσα» ή κομματικό ρουσφέτι για… «ραντεβού πολιτικής εφηβικής ηλικίας» με Υπουργό.

Και στην ουσία ποιο «νέο» είπαν που δεν το γνωρίζαμε ή δεν το γνώριζε ο Υπουργός επί χρόνια; Τα ίδια και οι ίδιοι. Ότι, δηλαδή, επί 10 (δέκα) ΧΡΟΝΙΑ έπραξαν και κόμμα και «αυτοδιοίκηση» και κυβέρνηση ΜΗΔΕΝ και τώρα ζητούν «ρουσφέτι» για να εξελιχθούν στον χώρο της… Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Πρωτότυπο, ως ιδέα, στον Επικήδειο «με ραντεβού» να ευχαριστείς επισήμως νεκροθάφτες και Γραφείο Τελετών για την ωραία τελετή που…διοργάνωσαν «κατόπιν ενεργειών τους» προς τέρψιν και αγαλλίασιν εις τόπον «ένθα απέδρα πάσα λύπη και στεναγμός» όλων των «προσκεκλημένων και…λοιπών δυνάμεων του τόπου».

Λάθος συνταγή προσώπων, εκπροσώπων και νοοτροπίας για την ξεχασμένη…. «αναδόμηση» με τα ΙΔΙΑ φθαρμένα υλικά κατεδάφισης των …ερειπίων….
Αλλά ως πότε και για ποιους;

26-2-2013 μ.Χ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Λάμπρος Διώτης1/3/13, 7:56 π.μ.

    Ο γραφικός Λαμιώτης του ΄΄Σαββατοκύριακου΄΄ αυτοαποκαλούμενος και ΄΄Πρόεδρος Επιτροπής πολιτών΄΄ δεν ξέρει ο άνθρωπος ότι το ΄΄ραντεβού΄΄ κλείστηκε από την κυρία Μακρή που είναι μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και μάλιστα συμμετείχαν 20 άτομα;;;
    Ποιόν δηλαδή έπρεπε να ευχαριστήσει;;; Αλλά δεν τον νοιάζει αυτό.Αυτό που τον ΄΄τσούζει΄΄ είναι τον έχουν ΄΄γραμμένο΄΄ κανονικά και δεν ασχολείται πια κανένας μαζί του.
    Περαστικά κύριε΄΄Πρόεδρε΄΄!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή