Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ισαδάκι .....sos !!


Ένας από τους ομορφότερους χώρους που διαθέτει η Λαμία για αθλητισμό και γενικότερα για αναψυχή και ο λόφος πάνω από τον Άγιο Λουκά, το γνωστό στους περισσότερους ως «Ισαδάκι».
Πολλά άτομα διαφόρων ηλικιών το επισκέπτονται απογευματινές κυρίως ώρες όλο το χρόνο και αθλούνται ( τρέξιμο, μπάσκετ, ποδηλασία κ.α.).
Η εγκατάλειψη από το Δήμο είναι πλήρης. Οι παλαιότεροι θυμούνται στην ίδια κατάσταση τα γήπεδα μπάσκετ και τις παιδικές χαρές τα τελευταία 30 χρόνια, χωρίς συντήρηση , με φθορές επικίνδυνες για την άθληση.
Σε μια πόλη που ο δήμος δεν εξασφαλίζει ώρες κοινού σε κανένα κλειστό γήπεδο της πόλης για τους πολίτες, σε μια πόλη που γίνονται άσχημα ή αχρείαστα έργα, θα μπορούσαν να διατεθούν κάποια χρήματα για να συμμορφώσουν τους χώρους άθλησης στο Ισαδάκι.
Να βελτιωθούν τα γήπεδα, να μπει φωτισμός που θα αποτρέπει περιθωριακά άτομα, να τοποθετηθούν παγκάκια, να συντηρηθεί η παιδική χαρά, να τοποθετηθούν κάδοι απορριμμάτων.

Ενέργειες με λίγα χρήματα που χρειάζονται πρωτοβουλία και παράκαμψη των γραφειοκρατικών διαδικασιών με μελέτες και δημοπρασίες.
Ενέργειες χωρίς να καταστραφούν δέντρα και να φωνάζουν οι φίλοι οικολόγοι, που να αναβαθμίσουν αυτόν τον πνεύμονα της πόλης.

Δεν γίνεται να κατεβαίνει όλη η Λαμία για βόλτα στον παιδότοπο στο Τσαλτάκη και ούτε έχουμε πολλούς χώρους με φυσικό πράσινο.

Φθάνει να είναι προκλητικό να μην διαθέτει ο Δήμος χρήματα για τέτοια έργα και να κάνει παράλογα έργα όπως αυτό στο θέατρο...



Αναγνώστης
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου