Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τα... παλούκια της οργής!

Έντονα διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της ευρύτερη περιοχής του Δημοτικού θεάτρου Λαμίας για το… κατασκεύασμα περιμετρικά του θεάτρου που στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο παράγοντες του Δήμου χαρακτήρισαν ως αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Πρόκειται για τα γνωστά… παλούκια που φυτεύονται στη βάση της περίφραξης του Θεάτρου υποτίθεται να τα βλέπουν οι… κακοί να τρομάζουν και να αποτρέπονται να μπουν μέσα στο περίβολο του Δημοτικού μας Θεάτρου.

lamiafm1.gr

Διαβάστε αναλυτικά την διαμαρτυρία των κατοίκων (εδώ)

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/13, 1:24 μ.μ.

    Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους όταν ένα έργο ανάπλασης γίνεται για τα επόμενα 50-60 χρόνια αφορά και του πολίτες.
    Έτσι γίνεται σε όλες τις οργανωμένες κοινωνίες και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται ευρεία συζήτηση με προτάσεις ενώ υπάρχει σεβασμός στην άποψη των δημοτών.

    Στην Λαμία βλέπετε να τον ακούνε τον πολίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ 60 ΑΤΟΜΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΤΑ!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ..ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ, ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ),ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ....ΟΛΑ ΓΙΑ ....ΚΑΦΕ,ΚΑΦΕ,ΚΑΦΕ!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Κ ΑΝΑΠΤΥΞΗ???!!!! ΚΑΦΕ,ΚΑΦΕ -ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ !!!!ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΙΧ (ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΝΤΑΙ )KAI AΠO TA ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ Π. ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/13, 9:16 π.μ.

      Μεγάλε υπάρχουν και περιφερειακοί δρόμοι να πας.
      Οχι όπως ήξερες ....όπως βρήκες....

      Διαγραφή