Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση για την ιστορία της εκπαίδευσης Φθιώτιδας, στη Λαμία

Ο Σύλλογος για την ανάδειξη της Ιστορίας της Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα και την προώθηση άτυπων μορφών μάθησης «Μιχάλης Παπαμαύρος» διοργανώνει εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Σήφη Μπουζάκη, με θέμα: «Το παιδαγωγικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό μήνυμα του ελληνισμού στην εποχή της παγκοσμιοποίησης : Μια κριτική προσέγγιση».

Θα προηγηθεί σύντομη ενημέρωση του κοινού για τους σκοπούς και το σχεδιασμό δραστηριοτήτων του Συλλόγου, από την Πρόεδρο του κ. Ελένη Μπενιάτα. Θα ακολουθήσει συζήτηση (ερωτήσεις- παρεμβάσεις) από τους παρευρισκομένους, ενώ θα προβληθούν οπτικοακουστικά δείγματα από την ιστορία της εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα.
Η εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, της οδού Λεωνίδου (2ος όροφος). Ώρα έναρξης 18.45.
Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

18.45- 19.00


19.00- 19.15



19.15- 20.00









20.00- 20.30
Προσέλευση

Έναρξη των εργασιών, ενημέρωση για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Συλλόγου από την Πρόεδρο κ. Ελένη Μπενιάτα

Διάλεξη από τον καθηγητή Ιστορίας της Εκπαίδευσης και Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Σήφη Μπουζάκη με θέμα : «Το παιδαγωγικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό μήνυμα του ελληνισμού στην εποχή της παγκοσμιοποίησης : Μια κριτική προσέγγιση»

Ερωτήσεις – Παρεμβάσεις
Χαρακτηριστικές στιγμές από τη σχολική ζωή του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου