Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πρόστιμα σε όσους δεν απελευθερώνουν κοινόχρηστους χώρους

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η επιχείρηση απελευθέρωσης των κοινόχρηστων χώρων από τη δημοτική Αρχή.
Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Δερβένης, η πλειοψηφία των καταστηματαρχών έχει συμμορφωθεί, ενώ σε όσους δεν έχουν απομακρύνει ακόμη, τα εμπορεύματά τους ή τα τραπεζοκαθίσματα από τους κοινόχρηστους χώρους,, επιβάλλονται πρόστιμα.
Μάλιστα σήμερα, πρόκειται να συζητηθούν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, οι περιπτώσεις 15 καταστηματαρχών (κυρίως της παραλίας) που δεν έχουν απομακρύνει τις παράνομες κατασκευές τους, ώστε να τους επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.


Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Δερβένη, παρότι υπάρχουν αντιδράσεις για την επιχείρησης απελευθέρωσης κοινόχρηστων χώρων, εντούτοις είναι πολύ λιγότερες από αυτές που περίμενε, αφενός γιατί και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες κατανοούν ότι αυτό είναι το σωστό., αφετέρου γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις.

 Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό ο κ. Δερβένης, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, το επόμενο διάστημα πρόκειται να τοποθετηθούν κορίνες και στη λεωφόρο Δημητριάδος ώστε να αποτραπεί το διπλοπαρκάρισμα.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου