Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Υμνοι Κοτρωνιά στον... κατόπιν ενεργειών!

Οι φεουδάρχες , είναι εδώ !...
Με διθυράμβους και καταϋποχρεωμένος  ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς προς τον  α. υπουργό Οικονομίας Σταϊκούρα, επέστρεψε από την Αθήνα μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο για το θέμα της πισίνας του ΤΕΙ Λαμίας.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Λαμιέων διευκρίνισε ότι στη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη  Ιωαννίδη μετείχε και  ο α. υπουργός και μάλιστα χάρη στη δίκη του… γενναιοδωρία  θα διατεθεί  ποσό  περίπου 170.000 ευρώ για την επισκευή της υπάρχουσας αλλά αχρησιμοποίητης και σχεδόν εγκαταλειμμένης εδώ και χρόνια πισίνας του ΤΕΙ Λαμίας.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κοτρωνιά η πισίνα αυτή που είναι  ολυμπιακών διαστάσεων θα δοθεί για χρήση στους  πολίτες και φυσικά στους Συλλόγους που κάνουν πρωταθλητισμό που ούτε να προπονηθούν δεν μπορούν στο δημοτικό  κολυμβητήριο ενώ  θα μπορούν να διεξάγονται και επίσημοι κολυμβητικοί αγώνες.
Κατά τον δήμαρχο Λαμιέων οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί  προς τα μέσα της Άνοιξης και  στη συνέχεια την δαπάνη για την λειτουργία και συντήρηση της θα αναλάβουν κατά μείζονα λόγο  ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς και το ίδιο το ΤΕΙ αφού εκεί θα προπονούνται και οι σπουδαστές του.
Εξετάζεται  ποιος θα έχει τον  πρώτο λόγο στη θέσπιση συμβολικού τιμολογίου για την χρήση της πισίνας από τους συλλόγους.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου