Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Τηλεφωνικά ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ με αστική χρέωση

Τηλεφωνικά κέντρα δημιουργεί στα πολυϊατρεία του ο ΕΟΠΥΥ, με στόχο σταδιακά να αντικαταστήσει τα 5ψήφια νούμερα των ιδιωτικών εταιρειών, οι κλήσεις προς τις οποίες κόστιζαν στους ασφαλισμένους, συνολικά, μέχρι και 19 εκατ. ευρώ, κάθε χρόνο.
Ένα από τα κέντρα αυτά εγκαινίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, στο πολυϊατρείο του ΕΟΠΥΥ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Κάθε τηλεφωνικό κέντρο θα διαθέτει 20 γραμμές και θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 14:00. Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να κλείνουν όσα ραντεβού θέλουν με αστική χρέωση και για όποια ειδικότητα επιθυμούν. Επίσης θα μπορούν πλέον να κλείσουν ραντεβού, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους υπαλλήλους που θα εργάζονται στα πολυϊατρεία.

Ο στόχος του υπουργείου Υγείας είναι να δημιουργηθούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2013 περισσότερα από 105 κέντρα για τηλεφωνικά ραντεβού σε όλη τη χώρα, τα οποία θα στελεχωθούν σε πρώτη φάση με 259 εργαζομένους από ταμεία που συγχωνεύθηκαν με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και από 150 δημοσίους υπαλλήλους τους οποίους θα υποδείξει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου