Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή κινητού για αδέσποτα και κατοικίδια από το adespoto.gr

Η ομάδα του adespoto.gr παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη ελληνική εφαρμογή για αδέσποτα και κατοικίδια ζώα για κινητά τηλέφωνα.
Μέλη της εθελοντικής ομάδας του adespoto.gr (αρθρογράφοι, προγραμματιστές και γραφίστες) δημιούργησαν την εφαρμογή Adespoto, την πρώτη εφαρμογή για ζώα στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσουμε περισσότερους σκύλους και γάτες να βρουν το σπίτι τους, είτε ζητούν υιοθεσία είτε χάθηκαν ή βρέθηκαν!
Με την εφαρμογή του adespoto.gr για το κινητό δίνεται η δυνατότητα άμεσης εύρεσης ζώων στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης μέσα από τον χάρτη με τις αγγελίες.
Έτσι μπορεί να βοηθήσει άμεσα και ενεργά ένα ζώο που αναζητείται ή ζητά υιοθεσία.


Επίσης, ο χρήστης έχει την δυνατότητα άμεσης και εύκολης αποστολής αγγελίας, με φωτογραφία, από οποιαδήποτε τοποθεσία και έτσι κάθε αδέσποτο έχει μία ελπίδα να προβληθεί και να υιοθετηθεί. Στόχος της ομάδας τουadespoto.gr είναι πάντα η καλύτερη προώθηση των αδέσποτων προς υιοθεσία και η αύξηση των υιοθεσιών.

Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα στις 9.000 αγγελίες του adespoto.gr μέσα απ την εφαρμογή, για να υιοθετήσει ένα ζώο σήμερα, εύκολα και γρήγορα από το κινητό του.

Oι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής υποστηρίζονται σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Επιπρόσθετα, στα άρθρα μπορεί κάθε φιλόζωος ιδιοκτήτης ζώου να βρει συμβουλές υγείας, εκπαίδευσης και ψυχολογίας, bazaars, στήλες, καταγγελίες, διαγωνισμούς και ειδήσεις για κατοικίδια και αδέσποτα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου