Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τα λόγια τα μεγάλα επιπέδου… Σταϊκούρα!

Απογοητευμένοι και  απελπισμένοι και θύματα μιας ατελέσφορης μικροπολιτικής τακτικής δηλώνουν οι πρώην εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής τράπεζας Λαμίας μετά τον εμπαιγμό τους ότι  δήθεν είχε εξασφαλιστεί η καταβολή του 50% της αποζημίωσης του.
Σύμφωνα με  τις δηλώσεις στον  ΛΑΜΙΑ FM-1 του προέδρου του σωματείου Δημήτρη Σεϊντή, «μπορεί ο  κ. Σταϊκούρας να λέει  ότι θέλει , εμείς βιώνουμε το δράμα μας και   εδώ και μήνες δεν έχουμε δει…τσακιστή δεκάρα».


Έτσι μόνη ελπίδα τώρα των  πρώην εργαζόμενων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης  είναι η συζήτηση της προσφυγής τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας που εκτιμούν ότι θα την κερδίσουν και θα αποδειχτεί ότι η απόφαση του Διοικητή της ΤτΕ ήταν  αυθαίρετη , μονομερής και  παράνομη να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της Σ Τ Λαμίας .
Ο κ.Σειντής όμως επισημανε και  κατι το οποίο προφανώς δεν γνωρίζουν ακόμη οι δανειολήπτες της τράπεζας , ότι  ο  εκκαθαριστής έχει  υπογράψει σωρεία  διαταγών πληρωμής για οφειλές τους με αποτέλεσμα  σύντομα αν δεν βρουν τα χρήματα να καταβάλουν στην Τράπεζα να κατασχεθούν  περιουσιακά τους στοιχεία , πλην βέβαια της κύριας κατοικίας τους.
Ταυτόχρονα ο κ. Σεϊντής  ενημέρωσε ότι οι μέτοχοι  της Τράπεζας θα πρέπει να ξεχάσουν οριστικά τα χρήματα που είχαν διαθέσει για αγορά μετοχών….

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου