Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κατάληψη στο Δημαρχείο Δευτέρα και Τρίτη...

Νέα ταλαιπωρία για τους δημότες και αυτή την εβδομάδα μετά την ταύτιση του συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο Λαμιέων με τις αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ ΟΤΑ) για συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί εργαζόμενοι στο Δήμο Λαμιέων εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για τη στάση του Δημοτικού Συμβουλίου στην προχτεσινή έκτακτη συνεδρίαση του και  κυρίως  "με όσους συμβούλους ευθυγραμίστηκαν έστω και προσχηματικά με την κυβερνητική πολιτική ή όσους επιχείρησαν έμμεσα να χειραγωγήσουν τον αγώνα τους" οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Αργά χτες εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου...

 Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων  κατόπιν απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.  συνεχίζει με αγωνιστικότητα τις κινητοποιήσεις του με γενικευμένες καταλήψεις όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών του Δήμου την Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 με παράλληλη 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια.
Αγαπητοί συνδημότες, σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία  που θα προκαλέσουν οι κινητοποιήσεις μας και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση σας στον αγώνα που κάνουμε αντιδρώντας στο μνημόνιο της Τρικομματικής Συγκυβέρνησης και της Τρόϊκα που οδηγούν στην εξαθλίωση τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, οδηγούν στην ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ  και ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΣΙΟΥ ΑΙΚ.                             ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ


lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου