Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στείλτε τα στοιχεία των επίορκων υπαλλήλων

Να συλλέξουν και να αποστείλουν, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους διευθυντές και τους αιρετούς, μόνο τα στοιχεία που αφορούν τους επίορκους υπαλλήλους, καλεί τους συλλόγους - μέλη της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Στην ανακοίνωση που απέστειλε σήμερα στους συλλόγους της σε όλη την Ελλάδα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ συστήνει η διαδικασία αυτή «να γίνει υπό την αυστηρή επιτήρηση» των κατά τόπους συλλόγων και «όχι διαμέσου των γραφείων Προσωπικού τα οποία συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένα».

Όπως διευκρινίζεται, σκοπός των κινητοποιήσεων δεν είναι να καλυφθούν και να «κρυφτούν» επίορκοι εργαζόμενοι. Σκοπός, σημειώνεται, είναι να μη δοθούν στοιχεία και ονομαστικές καταστάσεις «συναδέλφων που τιμούν το χώρο, στον οποίο εργάζονται και το θεσμό τον οποίον υπηρετούν».

Για αύριο η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει διοργανώσει στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι και από τις τρεις το μεσημέρι έως τις επτά το βράδυ. Στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας διοργανώνονται σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.


newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου