Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Let s Do it Λαμία .. και του χρόνου

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,
Από πέρυσι ανήκουμε επάξια στη διεθνή εθελοντική οικογένεια του " Let ' s  Do  Το  World "!
 Πετύχαμε  ΝΑ αναδείξουμε Συλλογικά  ΚΑΙ  Πανελλαδικά, τόσο την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού, όσο και την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, που τρέφουν οι ενεργές και δραστήριες τοπικές κοινωνίες και οι φορείς που τις εκπροσωπούν.
  Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικοί δείκτες πολιτισμού και προόδου για τον τόπο μας.

Στόχος του " Let s  κάνει  το  Ελλάδα »   είναι η καθιέρωση των εθελοντικών δράσεων καθαρισμού και η συνεχής ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα περιβαλλοντικής αγωγής.


Πέρυσι, στην πρώτη χρονιά της καμπάνιας στην χώρα μας, καταφέραμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πάνω από 300 Φορείς και  Εθελοντικές Οργανώσεις, πάνω από 100 Δήμοι και δεκάδες χιλιάδες εθελοντών, περνώντας το μήνυμα για μια ομορφότερη και καθαρότερη Ελλάδα.

 Με τη δική σας συμμετοχή, έγινε η αρχή.

Με τη δική σας υποστήριξη, ένα όραμα έγινε πραγματικότητα.

Με το δικό σας αίσθημα ευθύνης, δείξαμε την αγάπη και το σεβασμό προς τον ευλογημένο με ομορφιά τόπο μας.

Φυσικά οι προσπάθειές μας συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά και ευχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία και την κοινή μας δράση.

Θα χαρούμε να λάβουμε προτάσεις και ιδέες που θα βοηθήσουν τους κοινούς μας στόχους και θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους με τα νέα μας. Για το πρόγραμμα του   Let s  Do  Είναι  Ελλάδα  το 2013, ΘΑ σας ενημερώσουμε εγκαίρως προκειμένου ΝΑ αξιολογηθεί Η. ένταξη Της Πανελλαδικής Εκστρατείας  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ετήσιο σας.





Με εκτίμηση,
Η. ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ας Do It Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου