Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, γράφει για τον Αντώνη Σαμαρά!

Μια νέα σειρά παιδικά αισθηματικά μυθιστορήματα, με ήρωα τον Αντώνη, τον Έλληνα πρωθυπουργό και βασισμένη στις προσπάθειες του να σώσει τη χώρα, κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες από την γνωστή συγγραφέα
Στροφή στο πολιτικό αισθηματικό μυθστόρημα για παιδιά, έκανε η συγγραφέας Χρισηίδα Δημουλίδου, μετά την διαπίστωση ότι τα βιβλία που έγραφε μέχρι τώρα, λόγω δανεισμού είχαν τεράστιο ποσοστό διαφυγόντα κέρδη. Αντίθετα, όπως έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών, τα παιδιά δανείζουν πολύ λιγότερο τα βιβλία τους, άρα αποτελούν ιδανικούς πελάτες.
Έτσι η συγγραφέας των best seller, διαβλέποντας το κενό στην αγορά για καλό πολιτικό Άρλεκιν για παιδιά, δημιούργησε έναν ήρωα που μπορεί να παρασύρει με τις περιπέτειές του κάθε ανήλικο αναγνώστη: Τον μικρό Αντώνη.


Στα βιβλία, ο μικρός Αντώνης, μαζί με τη φίλη του, την Χρυσούλα (εδώ ίσως κάποιοι διαβλέψουν αυτοβιογραφικά στοιχεία), σε κάθε βιβλίο, προσπαθεί να νικήσει τις αντιξοότητες, να συντονίσει μια κυβέρνηση συνεργασίας και να σώσει τελικά τη χώρα του, πάση θυσία.

Ήδη έχουν κυλοφορήσει τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς, «Ο Αντώνης Σφίγγει τα Λουριά», «Ο Αντώνης Τολμά» και «Ο Τελευταίος Κάβος», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η συγραφέας έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του Μεγάρου Μαξίμου, αφού άνθρωποι του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, της πρότειναν να αναλάβει το σύνολο της επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά στη θέση του Φαήλου Κρανιδιώτη.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

  Moufanet
 protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου