Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ!!!

Ώρα 9 το πρωί ,αρχίζει πάλι να βρέχει, ώρα 09,30 η βροχή δυναμώνει,ώρα 10 η βροχή σιγά - σιγά παίρνει χαρακτηριστικά καταιγίδας ,ώρα 11.00 αραιώνει και η λαϊκή αγορά.
Στην Πλατεία Πάρκου όμως στη πρόχειρη τέντα του Δήμου η βροχή δεν αποθαρρύνει τους συμπολίτες ,κάποιοι συνάνθρωποι μας περιμένουν την βοήθεια τους και εκείνοι ανταποκρίνονται ,δεν είμαστε αδιάφοροι και ψυχροί απέναντι στις δυσκολίες των συμπολιτών μας…

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε ακροατές και αναγνώστες, ακροατές του ΛΑΜΙΑ FM-1 και αναγνώστες του http://www.lamiafm1.gr/ για τη πρωτοφανή ανταπόκριση τους στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας , από τους συμπολίτες που πρόσφεραν σήμερα τόσα πολλά φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Λαμιέων στα πλαίσια της δράσης του Skai 100,3 και του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Γ.Κοτρωνιάς (Δήμαρχος Λαμιέων): «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έχουμε τόση μεγάλη ανταπόκριση, ειλικρινά σας λέω ότι είναι πολλαπλάσια η ποσότητα των φαρμάκων π ου συγκεντρώνονται ως αυτή την ώρα (10.10 π.μ.) από την πρώτη φορά που κάναμε ανάλογη δράση το καλοκαίρι».
Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος (πρόεδρος ιατρικού συλλόγου): «Με είχε απογοητεύσει η βροχή αλλά και γιατί ίσως δεν είχε προβληθεί περισσότερο χρονικό διάστημα ,ειλικρινά έχω εκπλαγεί ευχάριστα και συγχαίρω τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν κάτω από αυτές τις συνθήκες στο κάλεσμα μας…».
Δήμος Καλαμπαλίκης (αντιδήμαρχος): «Σας ακούνε πολλοί και κυρίως σας αποδέχονται ως έγκυρο μέσο ,τα συγχαρητήρια μου στους πολίτες δημότες που ανταποκρίθηκαν σήμερα..».
Παναγιώτης Στασινός (γιατρός επικεφαλής δημ.συνδυασμού) : «Μιλάμε για τέτοια ανταπόκριση που μας εξασφαλίζει φάρμακα ειδικά ορθοπεδικά για ένα χρόνο».
Κώστας Μουστάκας (αντιδήμαρχος): «Τέτοια ανταπόκριση μας γεμίζει αισιοδοξία για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον ,καταλάβαμε τώρα ότι η κρίση μας φέρνει πιο κοντά ως τοπική κοινωνία»
Αναστασία Φάρδη (γιατρός πρώην πρόεδρος Δ.Σ.): «Να συγχαρώ τους δημότες μας αλλά και σας γιατί φάνηκε η δύναμη της επικοινωνιακής σας απήχησης».
Νίκος Σπανός (δημ.υπαλληλος υπεύθυνος κοιν.ιατρειου) «Δεν προλαβαίνω να φορτώνω το αυτοκίνητο με φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο..».

Ευχαριστούμε
Lamiafm1.gr

Σημείωση διαχειριστή:
Τέτοιες ενέργειες δίνουν κουράγιο και δύναμη  να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας οι οποίοι με την στάση τους δείχνουν πως υπάρχει ακόμη ανθρωπιά, περίσσια διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο αλλά και αχτίδες ελπίδας για την Λαμία μας.
Μπράβο σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου