Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης

Οι εγγραφές για τον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή», που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 23 Σεπτεμβρίου 2012
Οι αθλητές μπορούν να εγγράφονται on line συμπληρώνοντας τη φόρμα στο www.natureinaction.gr. Εκεί θα βρουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, τη διαδρομή και τη διαμονή τους.
Φέτος για πρώτη φορά εκτός από το μαραθώνιου θα διεξαχθούν ο Ημιμαραθώνιος "Ελλέβορος" (Helleborus Half Marathon) 17χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία "Μονοπάτι Φαρμακίδων" (Farmakides Trail) 6,5χλμ. Οι μικρότερες διαδρομές απευθύνονται σε αρχάριους δρομείς βουνού, συνοδούς αθλητών αλλά και αθλητές που θα ήθελαν να απολαύσουν την Οίτη χωρίς να πιεσθούν από μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η εγγραφή των αθλητών στους μικρότερους αγώνες θα γίνεται συμπληρώνοντας την ίδια λίστα με αυτή του μαραθωνίου αλλά με την ανάλογη υποσημείωση.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αγώνας του Μαραθωνίου θα αποτελεί τον τελικό του πρωταθλήματος Skyrunning. Στην Οίτη θα ανακηρυχτούν ο Πρωταθλητής και η Πρωταθλήτρια Skyrunning 2012!

Σύντομα στο site της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν λεπτομερή υψομετρικά διαγράμματα και στοιχεία για τις μικρότερες διαδρομές. Είδη η νέα δεκαμελής οργανωτική επιτροπή έχει καταγράψει τα μονοπάτια με gps και ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού τους.

Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση για τις προόδους των εργασιών από τη σελίδα «Διεθνής Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής» στο facebook καθώς και από το LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου