Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ψόφα, twitter

Για μισό λεπτό, δηλαδή. Όλοι εσείς που φρίττετε με τα γελοία tweet της Παπαχρήστου, δεν φρίττετε με τις ασύλληπτες αηδίες που διαβάζετε καθημερινά στο twitter; Δεν ανατριχιάζετε με τις βαρύγδουπες αρλούμπες που όλο το 24ωρο εκτοξεύονται με καταιγιστικούς ρυθμούς; Δεν έχετε καταλάβει ότι το twitter ωθεί τον χρήστη σε ακρότητες, προκειμένου να «υπάρχει» εκεί μέσα; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι οι περισσότεροι χρήστες που έχουν χιλιάδες «ακόλουθους» είναι αυτοί που φωνάζουν περισσότερο, συνεχώς, που προκαλούν όσο πιο αισχρά και χυδαία μπορούν, που ανά πάσα ώρα και στιγμή εφευρίσκουν φράσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σας γυρνούσαν τα άντερα;

Εσείς οι ίδιοι αναπαράγετε οποιαδήποτε σαχλαμάρα άκρως σεξιστική, ρατσιστική, φιλήδονη, σαδομαζοχιστική, ρατσιστική, εμετική, βρωμιάρικη, αηδιαστική. Εσείς οι ίδιοι κάνετε φίρμες κάτι ελεεινούς ψευδώνυμους τύπους που σαν τα τέρατα του λούνα παρκ πετιούνται για να ρίξουν τις φρικώδεις ατάκες τους. Εσείς οι ίδιοι βιάζεστε να επικροτήσετε προγραφές, απειλές, λαϊκά δικαστήρια, ανατριχιαστικούς χαρακτηρισμούς και κατάρες του είδους «ψόφα». Εσείς οι ίδιοι δεν φείδεστε λέξεων για πρόσωπα που σας είναι εντελώς άγνωστα και, επί της ουσίας, αδιάφορα.

Η Βούλα Παπαχρήστου –την οποία αγνοούσα έως χθες- είναι μια επιπόλαιη νεαρή αθλήτρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα. Η μετεξέλιξη του «εμείς οι Έλληνες έχουμε το DNA της νίκης». Προς τι τόση έκπληξη; Προφανώς είδε αηδίες στο twitter και σκέφτηκε κι εκείνη να πει τις δικές της. Γιατί σας έκανε τόση εντύπωση; Θέλησε κι εκείνη να φωνάξει, να κάνει ηχηρή την παρουσία τους στο μέσο αυτό με τον τρόπο που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι. Η Παπαχρήστου είναι ο αδύναμος κρίκος, αυτή που δεν είναι φίρμα στο twitter, άρα δεν έχει «προστασία» απ΄ τους ακολούθους της και θα της την πέσουν όλοι. Δεν ξέρω πόσα «ψόφα» της γράψατε, αλλά να ξέρετε ότι η Παπαχρήστου δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να σας μιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου