Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αίσχος! Ανθελληνικές σκέψεις και από τη Βασίλισσα!

Σε ένα πραγματικό οχετό κακών σκέψεων κατά της χώρας μας, οφείλεται σίγουρα το ξυνισμένο ύφος της Αγγλίδας Υψηλοτάτης, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου
Μετά την Γερμανίδα σημαιοφόρο, δεν έκανε τελικά τις ρατσιστικές δηλώσεις (τις οποίες όμως θα μπορούσε να έχει κάνει!) εναντίον των Ελλήνων (αλλά δεν τις έκανε τελικά προκειμένου να γελοιοποιήσει όλους τους τίμιους πατριώτες που φρόντισαν να τις αναπαράγουν βρίζοντάς την), μια ακόμα υποθετική χυδαία επίθεση σημειώθηκε εναντίον της χωρας μας, αυτή τη φορά από την ίδια την Ελισσάβετ!
Κι όμως, κανένα από τα πουλημένα κανάλια δεν τόλμησε να σχολιάσει ότι η... υψηλότατη παρακολουθώντας αυτό το αίσχος που καμμία σχέση δεν έχει με τη μεγαλειώδη τελετή του 2004, δεν κρατούσε ούτε ένα ελληνικό σημαιάκι! Αντίθετα, στη σκέψη της διέγραφε το εθνικό μας σύμβολο, για το οποίο τόσο αίμα έχει χυθεί για να κυμματίζει ελεύθερα!

Βέβαια τις σκέψεις αυτές δεν είχε το θάρρος να τις εκφράσει στον λογαριασμό της στο twitter, γιατί ενεργώντας εκ του πονηρού η ρατσίστρια βασίλισσα, έχει φροντίσει να μην έχει λογαριασμό στα social media, προκειμένου να μην κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί!

Όμως κι αυτή η ξεδιάντροπη προσβολή κατά της χώρας μας, κινδυνεύει να μείνει αναπάντητη αφού οι δειλοί και φοβισμένοι πολιτικοί που μας κυβερνάνε δεν τολμάνε να σηκώσουν καν το ανάστημά τους και να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία και τον αποκλεισμό της Βασίλισσας, όπως απαιτεί το ποτάμι της λαϊκής οργής των status updates!

Ευτυχώς, όμως, οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες που ξύπνησαν πια και ψάχνουν την αλήθεια στο ελεύθερο και και αδούλωτo Facebook, από χθές πλημμύρισαν τη σελίδα της Βρετανικής Πρεσβείας με οργισμένα σχόλια αδιαμφισβήτητου ανδρισμού, ενάντια σε αυτούς που δεν δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό. Και έσωσαν έτσι την τιμή της χώρας μας, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι εμείς δεν ... μασάμε κουτόχορτο και ξέρουμε να απαντάμε σαν Έλληνες!

Μάλιστα, παράλληλα με την επερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής για το θέμα (που ύποπτα καμουφλάρεται ως «μη θέμα»), οργανώσεις έχουν προγραμματίσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και η μαρτυρική ηρωίδα των Social Media, Βούλα Παπαχρήστου, που πλήρωσε μόνο εκείνη για το θάρρος που έδειξε να πει την αλήθεια, ενώ οι βασίλισσες και οι άλλοι εκπρόσωποι της διεθνούς μασωνίας, μένουν ατιμώρητοι!



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου