Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Παραχωρείται για 10 χρόνια το γήπεδο Αφανού στην Λαμία

Η αίτηση για αποκλειστική παραχώρηση για 10 χρόνια
''Στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γιώργου Κοτρωνιά βρέθηκε σήμερα το πρωί η Διοίκηση της ομάδας της Λαμίας.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και τα μέλη της νέας Διοίκησης της Λαμίας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα σχέδιά τους για την ομάδα, καθώς και για τον προγραμματισμό που έχουν κάνει σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε το ιστορικό σωματείο να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στις κατηγορίες που υπαγορεύονται από την ίδια την ιστορία του συλλόγου.

Ταυτόχρονα ζητήθηκε η βοήθεια του Δήμου στο νέο και ελπιδοφόρο καινούργιο ξεκίνημα για την ομάδα. Επίσης έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια αναλυτική παρουσίαση των σκέψεων και των προθέσεων της Διοίκησης για την αξιοποίηση του γηπέδου του Αφανού –γήπεδο που η νέα Διοίκηση της Λαμίας σκέφτεται να μετατρέψει σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στις προπονήσεις της, λύνοντας ταυτόχρονα ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε πάντα την ομάδα και τις εκάστοτε διοικήσεις της και ήταν τροχοπέδη σε όποια θετική προσπάθεια γινόταν στην ομάδα.

Η χρησιμοποίηση και αξιοποίηση του γηπέδου του Αφανού θα γίνει και προς όφελος των σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο ως έδρα.
Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει εισαχθεί προς συζήτηση στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων, μετά από αίτημα της Λαμίας και την αποστολή σχετικών εγγράφων προς τον Δήμο Λαμίας.''

Εφημερίδα Ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου