Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ένα στρουμφοχωριό στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Λαμίας

Η ιδέα των φοιτητών από τις πολιτιστικές δράσεις του Τ.Ε.Ι. Λαμίας μετέτρεψε την αίθουσα υποδοχής του Κέντρου Προστασίας παιδιών σε ένα μικρό στρουμφοχωριό. Φίλοι και υποστηρικτές του κέντρου πέρασαν απ΄το κτίριο της οδού Κωνσταντινουπόλεως για μια πρώτη γνωριμία με τα παιδιά και τους ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο.Πέρα από την δημιουργική διάθεση των καλλιτεχνών το ενθαρρυντικό είναι ότι υπήρξε και διάθεση για πιο ενεργή βοήθεια στις πολλές ανάγκες που αντιμετωπίζει το κέντρο.Ο κόσμος που πέρασε δήλωσε τη διάθεσή του να συμμετάσχει σε παρόμοια δράση που τυχόν οργανωθεί στο μέλλον και δήλωσε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει και στις υπόλοιπες ανάγκες των παιδιών.



Αυτή η αλληλεγγύη και η διάθεση για βοήθεια σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι και η προσφορά από το υστέρημα , γιατί πλέον δεν υπάρχει περίσσευμα , μας κάνει αισιόδοξους για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε όλοι μας.



Για όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις ανάγκες του κέντρου και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει το Κέντρο βρίσκεται κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ύψος του σταθμού και οι πόρτες είναι συνεχώς ανοιχτές.



Θερμά συγχαρητήρια στους Φοιτητές, στους Εθελοντές αλλά και σε όσους συμπολίτες μας συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια εξωστρέφειας και Κοινωνικοποίησης.
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου