Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Γίνε Αγρότης»: Απέκτησε το δικό σου «μποστάνι» διαδικτυακά

Μία νέα καινοτόμα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να αποκτήσουν ένα δικό τους περιβόλι και τα δικά τους αγροτικά προϊόντα. Το «Γίνε Αγρότης» είναι ένα εγχείρημα ώστε παραγωγός και καταναλωτής να έρθουν σε άμεση επαφή.Το «Γίνε Αγρότης» έχει συμβεβλημένους και δεσμευμένους με συγκεκριμένους όρους αγρότες που καλλιεργούν για λογαριασμό των καταναλωτών που δεν έχουν το δικό τους περιβόλι.Ο καταναλωτής μέσα από την ιστοσελίδα του «Γίνε Αγρότης» μπορεί να επιλέξει το χωράφι και τα προϊόντα που θέλει να καλλιεργήσει και νέοι αγρότες αναλαμβάνουν να το κάνουν για εκείνον, να καλλιεργήσουν και να παράγουν όλα τα εποχιακά λαχανικά και φρούτα σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «Γίνε Αγρότης», η ιδέα ουσιαστικά προωθεί την έννοια του «Αποκλειστικού Αγρότη» κάθε οικογένειας. «Με ιδιαίτερη φροντίδα και αυστηρές διαδικασίες αγρότες σας εξασφαλίζουν γευστικά προϊόντα με πλούσια αρώματα και πραγματική γεύση για εσάς και τα παιδιά σας», σημειώνουν οι εμπνευστές του «Γίνε Αγρότης».

Το εγχείρημα ελέγχεται συστηματικά από την εταιρεία QWAYS (www.qways.gr), η οποία έχει αναλάβει την σταδιακή πιστοποίηση του συνόλου των καλλιεργειών και διανομής των προϊόντων.

Μέσω της πλατφόρμας «Γίνε Αγρότης» ο καταναλωτής μεταφέρεται εικονικά στο Περιβόλι - το γνωστό «μποστάνι»- που είχε κάθε οικογένεια παλαιότερα σε κάθε χωριό. Αυτό το περιβόλι, το καλλιεργεί εικονικά κάθε Καταναλωτής, ενώ στην πράξη εφαρμόζει το πρόγραμμα σποράς και καλλιέργειας ο Συμβεβλημένος Αγρότης. Ο καταναλωτής θα παραλαμβάνει τα προϊόντα στο χώρο που επιθυμεί, κάθε εβδομάδα από την αρχή της συγκομιδής και για έναν ολόκληρο χρόνο. Συνολικά 52 αποστολές κατευθείαν μετά τη συγκομιδή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την  ιστοσελίδα του «Γίνε Αγρότης».
http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου