Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πρωτοβουλίες των δήμων για την κρίση

Σημαντικές πρωτοβουλίες έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα η Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση, αλλά και να ενισχυθεί το αίσθημα των πολιτών για ένα οικοδομήσιμο και βιώσιμο μέλλον.
Νίκαια- Ρέντη: ανθρωπιστική βοήθεια από δήμο της Κύπρου, σε άπορες οικογένειεςΚάτοικοι του δήμου Κάτω Πολεμιδίων στην Κύπρο συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία έστειλαν στον δήμο Νίκαιας- Ρέντη, προκειμένου να ενισχυθούν οι άπορες οικογένειες.
Δήμος Κορυδαλλού: συμμετοχή σε πρόγραμμα για ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων
O δήμος σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Έδρα»- Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων συμμετέχει στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άπορα άτομα ή οικογένειες με ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

Κερατσίνι- Δραπετσώνα: πρωτοβουλία για άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες και εκδήλωση για μαθητές

Την επαναλειτουργία της «Λέσχης Φιλίας» ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες και ψυχική νόσο σ' αυτήν τη δύσκολη περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ανακοίνωσε ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ - ΜΠΕ

Π. Τσιριγώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου