Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το Μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο!!

Σχεδόν οι πάντες κατηγορούν το Μνημόνιο αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός πως εστιάζουν στον τρόπο που έχει επιδράσει στα υλικά ζητήματα. Βλέποντας σφαιρικά το Μνημόνιο, θα παρατηρήσει κάποιος πως η εφαρμογή του έχει βελτιώσει την ποιότητα ζωής χιλιάδων Ελλήνων.

Μόνο στη Ζάκυνθο, δεκάδες τυφλοί βρήκαν το φως τους, εξαιτίας του Μνημονίου.
Οι 100 από τους 700 τυφλούς της Ζακύνθου προσήλθαν για έλεγχο στις υγειονομικές επιτροπές, και οι 60 από αυτούς βλέπουν. Πριν το Μνημόνιο, δεν έβλεπαν. Με το Μνημόνιο απέκτησαν αετίσια όραση.

Υποθέτω πως και οι 600 τυφλοί της Ζακύνθου που δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα δεν ψάχνουν να βρουν τον δρόμο για το νοσοκομείο – μάλλον κι αυτοί θα έχουν βρει το φως τους και θα το γιορτάζουν.

Το Μνημόνιο αποδεικνύεται μια σύγχρονη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αφού, σύμφωνα με τον διοικητή του ΙΚΑ, οι έλεγχοι δείχνουν πως ο αριθμός των επιδομάτων αναπηρίας μειώνεται κατά 30%.

Δηλαδή, το 30% των αναπήρων της χώρας έχει βρει την υγειά του. Το Μνημόνιο αποδεικνύεται ευλογία για τον τόπο.

Κι όλα αυτά σε λιγότερο από δυο χρόνια. Αν εφαρμοστεί το Μνημόνιο για καμιά δεκαριά χρόνια, όχι μόνο δεν θα υπάρχει ανάπηρος στην Ελλάδα αλλά θα έχουμε όλοι τις ικανότητες του Σούπερμαν.

Κι αν συνεχίσουμε με Μνημόνια για καμιά δεκαριά αιώνες, μπορεί να έρθει μια μέρα που σε αυτόν τον τόπο θα ζουν πολιτικοί που θα λένε την αλήθεια και πολίτες που θα είναι έτοιμοι να την ακούσουν.

Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε στις αρκετές θετικές συνέπειες του σημερινού Μνημονίου.

Να δείτε που μπορεί με το Μνημόνιο να γίνει το θαύμα και ο Γιώργος Καραγκούνης να μην πέφτει σαν πυροβολημένος, όταν τον κοιτάει ο αντίπαλος.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου